Friday, September 21, 2012

Blogger New Interface

Ehhhh! Salah bukak laman web ke? Kenapa tertiba dashboard tukar jadi gini nehh. Kita tertekan ke? Puas godek-godek balik cari button untuk tukar yang lama. Tak ada! 


Hok Alohh! Dah tukar kahh? Benci nyaaa laaa haii.. Terkial-kial nak cari mana button create new post yer. Seperti baru 1st time guna menatang ni. Maklum la kalau tukar lain sikit dah gelabah tak tahu nak guna macam mana. Rasanya yang lama mudah sikit kut berbanding yang baru ni. 


Udah la mood ahkak ni suam-suam kuku nak mengupdate. Nampak plak dashboard gini, terus tekan [X] sebab tak kuasa nak godekk lelebihh.. pheww~


Fening kefala tengok lohh!
grrrrr~


5 comments:

shura shushi said...

Eh eh bukan dah lama macam tu ke..?

Chekgu Azrine said...

akk punya dah lama gini..xthu knp..dh get used dah..hehe..selamat bergodek2 sis!!

Wawa_Nadwa said...

shura shushi :

kita punya baruu lagi tukar nii..
;p

Wawa_Nadwa said...

Chekgu Azrine :

ohh yeke.. wawa punya br je tukar smlm kutt. thanks sis! hehhee

ak yuyunz said...

sekarang ni dia dah tukar auto.. memang tak boleh revert to the old template.. tapi tak best huhuhu..

meh kita sesama fening.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998