Friday, August 17, 2012

Salam Aidilfitri 1433H

Dikesempatan ini saya ingin mengucapkan "Selamat Hari Raya" kepada semua pembaca misswawa.blogspot.com . Saya menyusun sepuluh jari memohon maaf sekiranya ada tersilap kata, terlanjur cara, terlebih gurau pada sesiapa secara sengaja ataupun tidak sengaja dalam penulisan saya di blog ini. Mungkin ada yang tak suka, ada yang menyampah, ada yang meluat dengan apa yang dipaparkan disini  mohon ampun dan maaf. Saya hanya la insan biasa yang tidak lari melakukan kesilapan. :)


Tahun ni beraya bersama suami di rumah mentua.
Bandar Baru Bangi - Klang. 
Pengalaman baru. 
Sangat teruja.
Sedih juga sebenarnya sebab tak dapat beraya bersama family di kedah. Jangan meraung sudah bila dengar takbir raya nanti. Heeee!! :)


Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin!


p/s : Bagi mereka yang pulang ke kampung halaman, berhati-hati memandu. Selamat mengharungi kesesakan dengan sabar ye. Kita raya KL jewww. Hehehe! Jangan memotong, jangan laju-laju, ingatlah orang tersayang. 
:)2 comments:

shafiqabdshukor said...

selamat hari raya.

ucupiza said...

Selamat Hari Raya sis wawa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998