Thursday, August 16, 2012

Pulau Gemia - Part 4

Sebelum raya kita habiskan dulu entry honeymoon ni okay. Malam kedua kalau tak silap ada 'candle light dinner'. Biasa la kalau orang honeymoon ni kan mesti ada candle light dinner punya. Makan dengan romantik gitu hanya bercahayakan lilin. Ecececcehh!


Malam tu sebenarnya ada beberapa pasangan lagi. Kononnya makan kat luar dekat sikit dengan laut. Dah baik setting sekali hujan.. derrrrrr!! Jadii kita makan didalam sahaja. Ok la janji makan. Hiks!


Muka camni sebab mabuk snorkeling tak hilang lagi. hahaha!
Kena tunggu depa setting meja kat dalam. Hujan pulak dohh. Nasib baik la tak makan lagi, kalau tak makan dalam hujan la nampak gayanya.. :)


Posing manja dengan Incik Lalan. 
Aloh aloh alohh! rasa nak lempang. haha!


Jom tengok gambar je lah!





Layan je la si suami amek gambo kita.. ;p




Kita nak senyum malam tu agak payah sebenarnya. Incik Lalan hamboiii panjang lebar senyum dapat snorkeling kann. Dia taktau kepala kita ni berpusing-pusing macam duduk dalam bot lagi.. hikhik!


Menu malam tu.
Dia punya salad kan, tengah syok syok makan sekali ada udang mentah. eiiwww dah telan takkan nak keluarkan balik. hehehe! Tapi rasa tak puas makan sebab kita ni tekak melayu kalau ada nasi laukk lagi besttt. hahahhaha!


Suami kiterrrrrr! 


Penuh makanan dalam muluttt. Senyum tetap senyum itu harusss..


Layan ice cream! :)


Rasanya kalau tak silap belakang tu lautt.
Dah malam kan nampak hitam sesajorrr laaa.. ;p
Shawl simple je. Sarung gitu je tanpa pin bagaii. Tak kose nak cung cung dalam hutan haihh. Tak bawak pulak tudung bawal ke, tudung ikin ke kalau tak dah sarung tu jeee..  


Pipi sama-sama kembang.
Sekarang bertambah-tambah kembang. hahahha!
ok itu saja. kbye!



:)


4 comments:

cha said...

pipi u mmg nampak naik u haha comel je. i pun tekak melayu nak nasik gak hehe

Cik Ila said...

alalala...sweet nye!nk kawin esok la cmni.hahaha

slm perkenalan.jmpa kt SB td

Nadila azhar said...

comelcomel!!!

SURIA AMANDA said...

lepas ni haoneymoon kat mana lagi? hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998