Wednesday, July 11, 2012

Gambar disekitar majlis persandingan kita!!

Pejam celik pejam celik tup tup dah sebulan lebih dah kita kahwin. Cerita kahwin tak keluar-keluar blog lagikan. heeeee. Maaaapppp pakk, maaappp ibukk!! ;p


Mula tu macam malas nak update blog sebab rasa macam ada ke orang nak baca or tengok kan. Bila tengok nuffnang macam terkejut sangat bila ada juga orang masuk blog walaupon kita tak ada update apa-apa.. Terharuuu!! ;p


Sebenarnya kita memang tak ada gambar semasa majlis sanding disebelah kita ni. Family semua sibuk jadi walaupun ada kamera sekali pun tak amek satuuuu pun gambar. Sebab tu blog tak update tak ada gambar yang menarik untuk tatapan umum. Hehehe! Gambar dibawah ini semua daripada kawan-kawan dan makcik pakcik yang tag dalam fesbuk. Kita janjiiii dapat je gambar dari my official photoghapher nanti kita tempek gambar kat sini lagi ok.. dun worry! ;)



Mari cuci mata tengok gambar yang ini duluuu...

Suasana didalam dewan sebelum majlis bermula.

My Nanny : Tok & Mak

Bro, Mama & Abah yang segak-segak belaka! ;p


Acik, Mama, Tok, Mak Ngah & Abah. Bagus tau  masing-masing mengikut tema. MUahkk!


My Dayang. ;p


My flower Boy & Girl !
Alololooo tomei adik adik akak niii..


Kumpulan Marhaban.


Masa untuk berarak.


Kerut kerut muka kepanasan. hik hik!


"Haii abang.. mengantuk ke??" huhuhuhu!




Bacaan doa.


Sesi merenjis.



Antara rakan-rakan yang hadhir.. :)


with my colleagues


Sesi potong kek.


:)

aloh aloh alohh!


Rakan dari Johor.. Terharu sebab sudi datang walaupon jauhh.. Thanks Auols & Eija! :)



Orang kuat : Mak Yang & Yang !


Seiring dan sejalan.. seindah bunga ditaman.. lalalalalala!
Gigil ok nak nyanyi. Tapi buat slumber je la sebab dah tak ramai tetamu. Heeee!


Yeahhh! Poco poco time!
Masa ni tertiba DJ pasang lagu poco-poco masing-masing berlari kat depan termasuk la pengantin. Hik hik!
Step semua terabur. Ada mak kesahh.. ;p


Mereka yang sangat spoting. :D


Haaa inilah dia cikgu poco poco. Hik hikk!


Bersama adik beradik mama yang turun dari kampung. Serius kita happyyyyyy sangat sangat bila semua ada. Sebab tu kita pilih cuti sekolah. Sebab kita nak sangat semua datang. Terharuuuuuu!!!


Family sebelah Abah.. :)


Siapa la amek gambar ni. Kesian yang tepi tepi semua muka tak masuk hahahha!


.
.
.
.
.


Kita akhiri entri hari ini dengan gambar comel kami berdua. eh!
;)



Saat paling bahagia bagi kita bila semua adik badik sedara mara kawan-kawan datang turun memeriahkan majlis. Yang dari kampung semua turun tuuu buat kita terharuuuuuuuuuu sangat. Maaf jika ada yang terkurang oke.. :)



Owhh! Nanti kita cerita pasal baju sanding kita ni ye..
Suka sangat baju nehh..
;p



6 comments:

Riena Haiqal said...

Wawa sungguh berseri2 wajah awak.. (^_^)
cantik sangat2 pelamin awak...

Ɖαʏαн Ɩɛ∂αʏαн said...

salam..kak wawa...suka sangat tgok pic pgantin..x jemu taw..

Wawa_Nadwa said...

Riena Haiqal :

thank you!
:)

Wawa_Nadwa said...

Ɖαʏαн Ɩɛ∂αʏαн :

kann..
nnti dh dpt gambo akk upload byk2 lagi.
hee!

✿ pink velvet ✿ said...

cantiknyer kamu :)

p/s : kite pon baru kawen jugaq, hikhik~~

zal88 said...

cntik..=) kte pun turquoise gak..tp mase nikah je la..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998