Monday, June 11, 2012

I'm backkkkkkkk!! heeee..

Alhamdulilah.. Kini kita dah tukar status Cik kepada Puan.. hip hip horayyy!
Nama belog ni kena tukar gak ke?? hahahha.. takpe laaa tu nanti-nanti kita pikir.. hiks!



Maaf! Tak sempat nak update belog. Sibuk. Sangat sibuk!
Cuti 2 minggu rasanya dalam 1 hari pun susah nak dapat rehat. Sebelum majlis sibuk dengan persiapan. Kenduri plak kita buat deretttt 1hb jun nikah, 2hb jun sanding dan 3hb jun bertandang. Selang sehari pulak terus pergi honeymoon sooooo memang penat mak nokk!



Balik honeymoon plak angkut hadiah dan barang pindah rumah sewa plak. Rumah plak atas langit bayanggggggkan la berapa trip angkut barang turun naik. Perghhhh! keluar muscle hakuuuuu! hahahhaa. Berketul-ketul dah badan ni kalah malek noor. Eh! ;p



Dan hari ini, kita dah start kerja. Rasa nak sambung cuti lagi 2 3 hari. Tapi memandangkan kerja kewangan sekarang seorang je yang cover, yang sorang cuti bersalin jadi taknak la pentingkan diri sendiri puleksss kann.. Kerja juga walaupon agak penat tapi takpe aii tetap happy!


Tak sabar sebenarnya nak kongsikan gambar kahwin kita. Tapi nanti-nanti la ye! Bagi kita sedikit masa dan sedikit ruang untuk betulkan balik jadual harian kita dah banyak lari ni nanti kita update laju-laju dan banyak-banyak k..


Kita nak buat kerja dulu, nanti sambung yerrrr.. Nahh! Tempek satuuu dulu.. muah!




:)


7 comments:

nadila azhar said...

Salam kak wawa...selamat pengantin baru....:))

zara said...

congrats babe.. sorry tak dtg sebab ade hal yg sememangnye xdapat dielakkan....semoga bahagie and jodoh kekal selame-lamenye insyallah =)

Riena Haiqal said...

selamat pengantin baru Wawa.. still berseri2 wajah si pengantin baruni.. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat dan membawa keberkatan dan kebahagiaan sampai ke syurga.. :)

Wawa_Nadwa said...

dila, zara, riena :

thanks sume!!
:)

Chekgu Azrine said...

congrats sis..ada jemput akak kt fb tp tak dpt dtg sebb ada kenduri kawen sedara kat penang..

ChiLaBaey's Spot said...

Wawa... Maaf sebab tak dapat hadir ke majlis hari tu... rugi rasanye... Insyallah nanti free kita lepak2 sambil minum2 dgn teman baru yer... :)

mEiZ SHA said...

congratsssssssss laaling..:0
cantek sangat..;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998