Wednesday, June 20, 2012

Gambar Pre Wedding !!

Eh! tertiba entry gambar pre wed plak kan.. Haaaa taktau la sejak dua menjak ni aii takde idea langsung nak update blog. Mungkin sebab takda gambar, mungkin juga sebab kita sibuk sangat sangat sangat. Buat kerja tu sampai nak menitik air mata sebab banyak kerja. Boleh gitu? hahahha. Emo tertiba sebab kerja bertimbun dan semua kerja URGENT, bil-bil plak tu. Kang kena potong elektrik kat kampus ni siapa nak jawab?? hakuuu jugak. Pastu takde siapa yang menghulurkan bantuan. Sedih mak nokkss.. phewww~


Kita nak cerita kalau tak tempek gambar bosan pulak kan. Tunggu gambar dari photographer kita sebenarnya. Katanya siap dalam 3 minggu selepas majlis sooo tungguuuu aja laaaa.. *sambil urut-urut dada tahan sabar*  haaa gituuu.. heee!


Mesti ada segelintir orang tidak berapa gemar amek gambar pre wed bagai kan. Kita juga begitu sebenarnya. Kalau takde pun takpe. Tapi bila orang nak bagi freeeeeeeeeeee, takkan mau tolak. Rezeki memang tidak baik ditolak. Orang gila je taknak amek barang free, Hehehhee! Pre wed ni free sebab kita amek pakej nikah + sanding sekali. Alang-alang tu gambar pre wed ni boleh print letak kat meja guestbook kann.. :)



Malas nak membebel dah.. tengok gambar jumm!


Photog : Fiz Ismail
Model : Harusss la kitaorang. Haha! 






Baju simple je! 
Dress labuh + gardigan hitam (warna selamat) + shawl



 Shawl tu senget sebenarnya. Aduyaii!








Suka sangat pose yang ini ! ;p
Terima kasih banyak kat photog kitaorang yang byk ajar gaya posing. Kalau tak memang keras masing-masing pastu seriusss je mukaa, gambar bawah ni pun dia suh buat-buat gelak. Dan hasilnya terbaikkk. hehehe!








Last!


Pssstt! gambar diatas semua edit sendiri. Haha!
Ingatkan photoghapher bagi CD tu semua beredit.. Tak rupanya.
Terpaksa la edit sendiri!
;)



7 comments:

cha said...

lawa la u wa. nampak seri pengantin tu hehe.

Chekgu Azrine said...

Chomel je..make up pun lawa..

atty's said...

cantik sgt semua gambar. :)

Anonymous said...

I'm waiting to go to the incontrovertible of Euro 2012. All spoke thither Ukraine - a rest!

wanabee said...

assalam ,
ziarah kali pertama ..
alahai cantiknya :D

hamzah ian said...

semoga berbahagia ke akhir hayat. =)

Hegel Atan said...

hi...boleh tanya....edit guna apa ni? photoshop?
boleh tak share tutorial macam mana edit gambar macam dekat atas ni?
sangat cantik....!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998