Thursday, May 10, 2012

Sosej panjangggg di IKEA !!

Baru-baru ni pergi the curve tengok The Avengers. Kita nak tengok movie tu pun sebab ada hero Iron Men jeww.. haha! Lepas tu singgah lerr Ikea. Bukan nak tengok barang barang dan perabot sangat pun. Sebab nak bawak Incik tunang pergi makan meatball yang super sedap tu. 


Sekali tengok ada menu baru.. "ehh eehhh panjang nyerrr..." tengah beratur tu dalam kepala memang rasa nak order semua. Nafsu makan semua tuuuu. Bukan kita tau, tapi Incik Tunang tuuu..Kalau boleh dia nak order 20 bijik meatball.isk isk isk. Gila ke hape. hahaha! Kalau dia order banyak banyak kita tumpang sekaki je. Seeeee aaahhh! tengok la camne dua-dua tak bulat kann.  ;p



Tengok ada salmon laa kat ikea tu tapi tak order la sebab dah banyak sangat ! Lepas ni kalau pergi Ikea lagi nak cubaaaaasalmon tu. kalau sedap kita makan sampai habis, kalau tak sedap kita tolak kat tunang. kekekke! :)







15 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Salmon tu pun sedap jugak... Kena try... :)

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's Spot :

sedap ekk!
kena try tuuu..
:)

GaRy™ said...

tetiba lak lapar baca entri ni... huhu~..
btw, gary follow sini yer... :3

cha said...

sedap tak sosej tu u? mcm takut je haha :p

salmon not bad tp klau ada black pepper lg sedap huhu

Riena Haiqal said...

mak ai, panjang nye la sosej tu.... tapi makanan semua nampak sedap2 jer ni..

Wawa_Nadwa said...

GaRy™ :

thanks gary.
i follow u back..
heheh!

Wawa_Nadwa said...

cha :

boleh tahan la.
salmon tu je nmpk sedap tp tak penah try.
nnti nak try..
:p

Wawa_Nadwa said...

Riena Haiqal :

memang sedap!
tp mkn byk boleh muak la plak.
mkn seckup rasa je.
;p

[ A . t . I . n ] said...

org dh boring asek2 mkn salmon je kt ikea sini..nk mkn meatball n wing kt msia,mampu tgk je la kt cni.. :(

kathy jem said...

mak aiii panjangnye sosej tu..abis tak makan?? hehe

Wawa_Nadwa said...

[ A . t . I . n ] :

alololoo!
shian nya.
nnti blk sini ajak incik tunang makan ok..
:)

Wawa_Nadwa said...

kathy jem :

kalau makan sorang mmg tak habis la.
ni pun kongsi dgn incik tunang tu habis je.
hehehhe!

-gedek! said...

kacang panjang pon tak sepanjang tu..! haha!

Wawa_Nadwa said...

-gedek! :

hahahha!
kann.
uncle pi la tryyy..
:p

lily lotus said...

kus semangat tgk sosej tu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998