Thursday, May 3, 2012

Opocott! kan dah terklik..

Terklik apa u'ollss?? Terklik butang cash out nuffnang lerr..
Kira ini untuk kali kedua kita cash kan..
Memang tak banyak tapi boleh la buat tambah belanja kawen. Beli jajan ke, beli coki coki ke kan. kekeke! Jajan je la dapat beli, yela dapat macam ler ribu riban.


Yang 1st dulu kita cash untuk bertunang, 2nd ni untuk majlis kawin pulak.
Okayyyyyyyyy la dari takde!
Sekurang-kurangnya nampak lerr juga hasil blogging ni kann..
Yela koooooo update blog pun ikut mood, ikut suka hati nak update ke tak. So dpt itu je laa.
Alhamdulilah!
:)



Terima kasih la ekk mereka rajin jenguk sini. 
Walaupon kita tak update pape ada jugak orang masuk ni. Muahh lahh!
;p


4 comments:

Riena Haiqal said...

best pulak dapat cash out nuffnang kan.... :) ada juga duit sikit kan nak tambah2.. :)

lily lotus said...

rezeki bakal pengantin tu sis :)

Chekgu Azrine said...

bestnya sis.. rezki orang nak kawen ni.. hehehe

Fafau de Craft ( Zana ) said...

wah bestnya dpt duit dr nuff... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998