Thursday, May 24, 2012

DIY : Guestbook yang simple tapi comel !!

Woot woot !

Hamboiiii kooo! Sejak nak kahwin ni malas nak update kan?? Ni belum ada laki, ada anak kooo sebulan sekali je update kann? Haaa ni cakap kat diri sendiri. hik hik!



Owkay.. Hawrry ennii kiwta nak tuwjukkan kat uuuollsss kita puwnya guestbowok yang sangat simplewww. Muncung tu kena panjang sikit. Ini namanya exercise muncung.. hewhewhew! Saja nak hiburkan hati yang tak berapa nak tenteram ni. Kerja pun dah surut jadi boleh la kita update belog.


Kita beli pun murah je guestbook ni. Rasanya semua mampu beli, yela tengah-tengah nak pakai duit banyak ni nak beli guestbook pun puluh-puluh ratus-ratus ringgit rasa tak berbaloii je kan. Memang la ada suara sinis mengatakan kahwin sekali seumur hidup tapi harus diingat bahawa membazir itu adalah amalan syaitonnnn! hahahha. Eeiiiii kenapa merepek-repek taip niii.. Ni la akibat orang dah lama tak update blog, sekali update macam-macam dalam kepala nak keluar. phewww~




Kita beli yang hok nii. Tak kecik, tak besar! Yang sedang-sedang sahaja.


Dan setelah ditransformkan ini la hasilnya. Taraaaa!!
Cer teka cer teka siapa buat?? 
Ofcoz la Mama yang buat. Nak harapkan kita yang tak berapa nak kreatif ni, kang kita balut dengan pembalut hadiah 'selamat pengantin baru' je. heeee!!



Sebelum dan Selepas.
Kepada rakan-rakan yang ku kasihi sekalian. Sekiranya jika sudi ambil la sedikit masa untuk menulis sepatah dua kata dalam guestbook ni nanti ye. Nak buat karangan 360 patah perkataan pun bowleyyy! hik hik..Thank you!

1 week 1 day !
:)




15 comments:

Riena Haiqal said...

wow lawa dan comel pulak guestbook tu tau... ruginya tak dapat pegi sebab sngat2 jauh... kalau dapat pegi memang saya buat krangan 360 patah perkataan selamat pengantin baru... :)

mEiZ SHA said...

waaaaaaaaaaa leh tempah kat mama ye nie..
bleh x auntieee??

Wawa_Nadwa said...

Riena Haiqal :

thank you!
heee nnti boleh buat karangan 360 patah perkataan disini pun ok..
';p

Wawa_Nadwa said...

mEiZ SHA :

nak buat yg ni pun dia pening.
klu amek tempahan taktau la camne.
hahaha!

Anonymous said...

This is precisely the important information I'd been searching for. Incredible blog. Very inspirational! Your posts are so good and also detailed. The links you come with are also very beneficial as well. Many thanks :)

Anonymous said...

Hello very cool blog.

Anonymous said...

Hello very cool blog.

Anonymous said...

Good day very cool web site.

Anonymous said...

Hello very cool web site.

Anonymous said...

Good day very cool site.

Anonymous said...

Hello very nice website.

Anonymous said...

Whats up very nice web site.

Anonymous said...

Howdy very nice blog.

Anonymous said...

poareou [url=http://www.windows7activationkeybuy.net/]Windows 7 Activation[/url] ygjfgcv [url=http://www.windows7activationkeybuy.net/]Windows 7 Activation Key[/url] gmptlfb [url=http://www.windows7activationkeybuy.net/]Windows 7 Activation[/url] kpjlqjo Windows 7 Activation Key znpjauz Windows 7 Key wysyiod Windows 7 Activation Key

Anonymous said...

buddhist single dating http://loveepicentre.com/taketour/ free xxx mature dating
caucasian dating pakistani women [url=http://loveepicentre.com/success_stories/]ariane dating simulator tips[/url] dating service wales
messianic christian dating [url=http://loveepicentre.com/map/]compare web dating sites[/url] bone collagen dating [url=http://loveepicentre.com/user/pokerace67/]pokerace67[/url] dating in guam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998