Tuesday, April 17, 2012

My BFF Engagement II

Haiiii!!
(sambil lambai-lambai tangan dengan muka tak bersalah.. heee!)


Maap pak, maap bukk! Lama tak ngapdate belogkk. Hehehe! Kita sibuk la uollssss. Nyampah tak dengar alasan itu? Sebab takde alasan lain lagi dah nak kasi. Takkan nak cakap lupa password pulak kan. huhu!


Hari ini nak update cerita pasal my bff tunang. Seorang demi seorang tunang. Kitaorang ni siap ugut paksa si boipren member suh tunang cepat takut disambar orang. hehehhe! Dan akhirnya mereka bertunang juaaaa. Happy sangat!


Kitaorang gelar dia Kak Yong sebab dia tua beberapa bulan daripada yang lain. Hahhaha! Haa lagi satu sebab dia lebih matang sikit berbanding lain yg agak kebudakan. Kalau bagi nasihat dia adalah orang yang paling sesuai sekaii.. Heeee! Dah la malas nak membebel. (tangan yg membebel kuttt hahaha) tengok gambar je lah..


Warna merah jambu menjadi pilihan!


Biasalah, gambar gedik harus adooo!


Masa bincang-bincang ni lepak luar soo tak dapekk nak dengar hantaran nya berapa. Hahhahah. Biasa la kalau hal hal macam ni memang kepochiii sikit. ;p


Antara hantaran mereka. Tak buh semua la. Banyak sangat kut. Semua cantik-cantik. Gambar semua si sepupu farziera yang amek. Banyak gegar laaaa.. Nebesss kut!


Ok dah sarung!


Cium lama sikittttt. Kalau boleh biar lipstik tu melekat kat tangan bakal mak mertua tuu. Hehhe!


Bakal ibu mertua & mak Farziera.
 :)


K a m i !
Yang dua-dua belah tu masing-masing sibuk nak diet sebab badan dah macam mak orang. Tu baru bertunang tuu. Hahhahha! Sebelum amek gambar "ehh.. nampak perut tak? nampak gemok tak??" haaa gituu. tapi yang nampak ketara tembam dah tentu kitaaa la kann.. Pipi tuuuuuu rasa macam nak pelempang je kan. Heeeeeeeee!!


kiss sikit mehh!


Walaaaweyhhh!
Bob pakai baju pink tuu. Incik tunang kita kalau nak suruh pakai pink, mampus dia taknak. Hehhee.
Dua-dua suweettt sangatt. Tahniah korang! :)


Huuiiyoohh!
Cantik cincinnnn..


Tunjuk bukti bahawasanya masing-masing sudah berpunya.
Sekian.


1 month & 2 weeks!
Nebesss ahkakk. hiks!


7 comments:

Riena Haiqal said...

tiga2 dah dibooking.. Terbaikkkk.. hikhikhik.. Tahniah buat Kakyong.. hehehe

Rara Nasiha said...

tahniah untuk kawan awak tu :)

Chekgu Azrine said...

semuanya suweettttt...hehehe

Wawa_Nadwa said...

Riena Haiqal :

oh sudah!
hehhee.

Wawa_Nadwa said...

Rara Nasiha :

thanks rara!
:)

Wawa_Nadwa said...

Chekgu Azrine :

thanks sis!
comey dan berisi.
;p

cha said...

samala dgn kazaa jgn harap nk pakai pink haha. congrats to your bff :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998