Wednesday, April 18, 2012

Di mana ada cermin, di situ ada kami.. heee!!

Harituuu pergi Semua House beli barang hantaran dan bunga pahar. Rasanya kat situ je la yang banyak kita berkenan pun dan juga banyak pilihan. Ramai yang cakap dekat Nilai 3 lagi murah dan banyak pilihan. Erk? yeke? Kita dah berkali kali pergi satu apa pun tak berkenan. Buat sakit kepala je sebab taktau nak pilih. Murah memang murah tapiii hmmm kita tak berkenan la, habis cerita. hahhaha!


Cerewet?? ehhh dok haihhh! takde la cerewet sangat pun. Nak kasi orang tu biorr la elok sikit. Ada juga orang cakap "alahhhh bagi biasa-biasa je pun.. nnti orang buang jugak" haaa yang tuu tak best tu. Takmo takmooo..


Oh okay. Gambar kat bawah ni sebenarnya tengah tunggu Mama pergi beli gift untuk majlis marhaban nanti. Kitaorang malas nak ikut sebab nanti lagi lama Mama kat situ. Kekekkekek! Sekurang-kurangnya kalau kitaorang tunggu kat luar dia cepat sikit. Heeeeeeeeeeeeeeeee!! jahat punya anakk.. >_<



Kat Semua House banyakkk sangat cermin. Kang lalu kat cermin terus pandang cermin. Betulkan shawl ke, tengok baju ke.. dia automatik gitu. Terus keluarkan kamera. Memang pantang la nampak cermin.. ;p


Haaa nampak?? Mama cepat gilerrr beli barang. Hahhahaha! Sangat cepat berbanding biasa. Terus nak join kami bergambooo.. Comel betul mama kita ni. hik hik!


Tengok je la perangai anak beranak ni.. ;D
Haaa situ memang line clear, takdak orang. Sebab tu jadi camni. Isk iskk teruk!


Ok mama tengah pulak. Eh! Mama nampak besar la. 
Apa kata tukar posisi pulak..


Haaa selalunya kalau nak nampak kecik duk belakang. Hahahha!
Haaa kan comel tuuuu. heeee!


Sekian sahaja aksi terlampauuu kami anak beranak.
Dahh dahhh pi buat kerja. hihihihii!
;)



7 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Ni mesti paksa mak dia bergambo ni... Hehehehee....

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's Spot :

eh kita tak paksa ye!
dia suka rela..
;p

ChiLaBaey's Spot said...

Ker paksa rela... Hehehehe... :)

Riena Haiqal said...

sportingnya mak Wawa.. comel sngat2.. kalah anak2 dia.. hihihih

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's Spot :

mama kita mmg suka bergamba jgk sebenarnya.
hhehehe!

Wawa_Nadwa said...

Riena Haiqal :

mama aii mmg sporting.
mcm kwn2 je.
boleh ajak tgk wyg, boleh ajak karok semua bolehhh..
;)

Ɖαʏαн Ɩɛ∂αʏαн said...

chanteq la pic ..
mamandak mcm muke mama ittew laa..hikhik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998