Monday, April 2, 2012

Burger Bakar Kaw Kaw, Dagang Avenue

Entry makan lagi, sabauuu je la. Muehehehhehehe!


Sekarang ni orang dok heboh pasal burger bertingkat dekat Wangsa Maju. Kita mula tahu pasal burger kaw kaw ni masa baca dekat belog Cik Epal. Katanya sampai beratur 2 jam semata-mata mahu mendapatkan burger nih. Sedap sangat kah sampai sanggup tunggu berjam, sampai sanggup beratur panjang demi burger. Oh hebat sungguh!


Lepas tu keluar pulak dekat JJCM TV3. Nampak menyelerakan. Tak teringin pun lagi nak rasa sebab malas nak beratur lagipun jauh kat Wangsa Maju sanaaa tuu. Ahh tak kisah la tak makan pun takpe. Ada satu malam tu godek godek twitter Fara Fauzana katanya ada 2nd branch dekat Dagang Avanue. Ok dah dekat dengan rumah tuuu. Jom kita terjah!


Kalau tak beratur panjang tu korang salah gerai la tuuu.. hik hik!


Abang abang yang bertungkus lumus bakar dan bungkus beger!
Tengok dia bakar burger ni kan memang terliurr la, dah nampak lembut daging tuh.


Nah! Bukti .. hehehe!


Cara order adalah sangat sistematik.
Order, bayar, ambil no giliran, tungguuuuuuu dan siap!



 Taraaaaa!!
Takyah nak taraaa sangat la Cik Wawa. Haha!


Ada orang tanya kenapa tak amek bertingkat tingkat dah alang-alang beratur panjang. Huiii koooo amek yang single+cheese ni pun kooo dah seksa nak habiskan, inikan pula nak yang bertingkat. Mauuu kenyang semingguu. Hik hik!


Sebenarnya kita nak rasa je daging yang tebal tuu je. Sangat lembuttt dan juicyyy! Harga untuk burger kita ni hanya RM8.00. Kita amek yang single+cheese. Tiada bacon, tiada sosej. Kalau nak rasa tu amek set okay! 


Nak tau sedap ke tak pergi cuba sendiri ye.
Yang penting anda kena sanggup beratur panjang.
;p


2 comments:

cha said...

i dah makan tp bg i sedap lg burger bakar ni cuba tgk entry i ni

http://whitewallsofhermind.blogspot.com/2012/03/notbadlaagrill-burger-much-better-than.html

Ɖαʏαн Ɩɛ∂αʏαн said...

mesty sedap an akak... dengan cheese melimpah ruah~! terliur den.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998