Thursday, March 1, 2012

Suka tengok muka KILAFAIRY

Siyes! Kita suka betul tengok muka Kilafairy ni ok. Walaupon bibir dia cenggitu tapi bagi kita unik, gojes! Dia mekap ke tak, memang cantik. Tengok gambar di bawah ye.

.
.
.
.



 Seeeeee! 
Tak mekap pun cantik kan.. :)


Kalau tengok facebook atau twitter kilafairy ni kita suka gambar-gambar dia. Baru-baru ni ada orang post kat fb lagu roman nyanyian Kilafairy. Sedap juga suara dia ek serba boleh, nyanyi boleh berlakon pun boleh. Jangan harap cantik jew. Eh! kenapa tertiba promote Kilafairy ni pulokkk dohhh. Hahhaha! 




Sebenarnya nak suruh dengar lagu ROMAN nyanyian Kilafairy & Roman. Bestt! Ada fast version dan slow version, kita minat yang slow version. Geram gak tengok video ni, rasa macam susah je dia nak bukak mulut tuu.. Heee!!





Kredit pic : Facebook Kilafairy



9 comments:

cha said...

muka dia mmg bukan plastik ke u? dh ala ala melodi plak kita ni huhu

POSH76 said...

santek!!!

Wawa_Nadwa said...

cha :

yeke?
ntah la u.. tak sure la plak.
hahahhaha!

Mizz ErMa said...

wah, peminat kilafairy rupanya yer..hihi

atty's said...

kty suka lagu roman tu..memang besh ler.lagu tuh

lovelywa said...

macam anak india pun ada bile tak mekap nih..hehehe

Wawa_Nadwa said...

lovelywa :

klu tak silap dia ada keturunan pakistan juga.
klu tak silap la.
hehhehe1

lily lotus said...

unik muka diakan, cantik

PrinceDidie said...

Bibir dia memang rare :3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998