Thursday, March 1, 2012

Lunch @ Fullhouse Restaurant Wangsa Walk

Sekarang ni super duper malas nak update belog. Upload je gambar yang ada lepas tu letak dalam draf, save dan klik [X] kat tepi tuuuu. Tak ada idea nak update, nak letak tajuk pun kemain susah. phewwww~


Dah lama kita tak makan kat Fullhouse Restaurant ni. Sekarang dah banyak cawangan boleh jumpa, kali ini kita terjah Fullhouse dekat Wangsa Walk. Sebelum itu gegehhh pergi Fullhouse yang kat Jalan Yap Kwan Seng sana tuuuu, sekali tutup plak. Cehh! TUuu yang berdesuuppp terus ke Wangsa Walk.



Kita bawa rakan-rakan sekerja yang lain.
.
.

A i n u l
Gadis yang hyperactive. hahaha! Tak boleh duduk diam ok, dia juga yang memeriahkan suasana. Kira tak sunyi la dia ada. :)


K a k . Y a n t i
Satu-satunya mak budak di situuu..
Anak dah 2 orang tapi badan masih maintain. Kang berat kita naik kang dia yang paling banyak membebel kat kitaaaa niii. Aduiii pening nak dengar. Biasa la mak mak ni kannn..  hik hik!


B a i e  & W a w a


Kita nak belanja Ainul makan sebab tanda penghargaan beliau buat kita punya pengesahan jawatan tempoh hari. Dah dia PSM kan, memang kerja dia tapi sebagai terima kasih kita belanja makan sahaja lah. Kita bagi beberapa tempat makan, dia pilih makan kat Fullhouse dan yang lain ikut sajorrrkk!


Setiap kali makan dekat sini, ini je la menu yang kita order. Sedapppp! Tak pernah lagi try menu lain. Sebab tak reti nak order apa, takut tak kena dengan selera pulak. Memang tidak dinafikan sos ciken chop ni terbaik setakat ini. Nyummehh!










Last pic !
Suka tengok Baie promote tisuu Fullhouse itew. Hehehhehe!
Ada gaya, mutu dan keunggulan.
;p


Entry makan makan di FULLHOUSE yang lain klik SINI yeahh!
:)



2 comments:

atty's said...

belum penah lagi makan kat sini

Syazwani Mazlan said...

nanti nk try la..jom join birthday giveaway wani... tak perlu buat entri pun.. senang! meh meriahkan GA wani :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998