Friday, March 23, 2012

Happy 1st Birthday Farhan !

15hb Mac yang lepas birthday Abah dan juga Farhan. Tengah tengah bulan macam ni kalau nak celebrate birthday abah memang macam takde la kan. He he he! Soo kita wish je la. Tunggu la 31hb nanti birthday mama, mungkin akan celebrate sekali ingat nak belanja steamboat.. Adik adik sekalian jom tong tong! hehehe. Kakak mu ini banyak nak pakai sen nii.. ;p


Kalau nak baca entry pasal budak kecik pipi labuh ni klik SINI je k.. :)


Mama si Farhan ni pun buat makan pun kecil-kecilan hanya keluarga sahaja. Dorang buat pon last minit ingatkan malas nak pergi yela bagitau dalam kol 6 lebih kita pun baru balik keje kan. Dalam 930 malam tu call suruh datang jugak. Heeee! Kita pun sarung je cardigan, sarung tudung ikin je terus caloooo jalannn. Bukan jauhh pun..


Budak yang semakin membesar dan sangat lasak.
Oh! dan juga kuat makan sekarang. hiks!


Bila dah pandai jalan ni, ingat nak ke dipegang-pegang didukung gini. 
Mengamukk nak turunn.. :D


(^_^)


Kek Boboiboy!
Biasa la sekarang musim boboiboy pulak. Upin ipin dah takdak dah.


Birthday boy. Abah & Farhan.


Kita ni biasa la tugas potong kek ni memang dari duluu kita sahaja. Kadang tu sampai hancur kek tu. Hahhahah! Sape suruh beli kek lembekk, siap ada ice cream lagi.. eeii tak suka! ;p


Jemput makan semua..


:)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998