Thursday, March 29, 2012

Dunkin' Donuts vs McDonald's

Opocottt mak koo!
Terkejut tak? hewhewhew!
Special tau muncung kita ni boleh tutup hidung. Hahahha! Kalau lalu orang sebelah badan berbau takyah susah-susah nak tutup pakai tangan, mucung kan sahaja mulut mu itew. Ko bowleh? hek hek hek!


Tangan tu sebenarnya tengah mengopek plastik lipstik baru beli. 
Tak tahan beli terus pakai. Orang sebelah usha je minah nii.. hiks! ;p


Sama je macam tak pakai lipstik pun.
Tertiba macam aloooo tak lawa pulak warna ni, tak pi tukaq warna lain boleh dok?


Ok posing 'merenung masa depan' dulu sebelum makan.


Ok tempek gambar adik pula, kang kecik hati pulak tak masuk gambar dia.
hahahha! itu tipuu.. Saja nak promote adik. Maklum la orang ada adik comel.
eeii wekk! kekekeeke!



Entry sebelum ini kita ada bagitau yang kita suka makan Sandwich Chic Mayo kat Dunkin' Donut. Kalau lupa atau tak penah baca klik sahaja link sandwich tu ok. Tak pernah lagi cuba yang lain, chic mayo tu je dari dulu. 


Yang si adik pula sibuk nak makan McD. Soo kita tapau sandwich, makan kat McD je. Tak tahan nya kan boleh lepak lepak duluu dalam setengah jam semata-mata nak tunggu pukul 6 sebab dapat harga murah sikit. Heeeeeeeeeeee!! Jimaatttt..


Gara-gara iced coffee kita tak boleh tidur malam. iskk!


Sekarang pergi mana berdua je. Sejak dua menjak ni makin rapat pulak kitaorang, kalau tak gaduh sokmooo. Hahahaha! Alahh kadang masam la muka sekejap, pastu elok balik. Biasa la adik beradik ni kan. Pasni kita dah duduk rumah sendiri mesti dia rindu kat kakak dia nii yang suka menyakat ini. kekekkeke!



My fav picture!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


;)


3 comments:

Chekgu Azrine said...

Bestnya!!chomel both of u!!

Dyla Zaman said...

chomel nyer adik awak.. :p

cha said...

Nak kawen ni time nilah rapat dgn adik kan haha nanti dh x boleh nk rapat2 dh huu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998