Wednesday, March 14, 2012

Bila kad jemputan tak menepati citarasa..

Bila dapat tahu kad jemputan yang kita tempah sudah siap. aduh! excited gila nak collect.
Kalau boleh dan dan tu jugak nak pi larik collect kad. Hahaha!
Bila Incik Tunang kata collect weekend sooo pasrah je la.
Kang melawan kata durhakaa plak. Aaahhaaa! ;D


Jadi hari yang ditunggu sudah tiba.
Dalam hati memang getikkk nak tengok kad. Yelaaa nak tengok hasilnya kan kan kan.
Sekali..
.
.
.
.
.

.
.
.

Kad ko tak seperti yang diharapkan. #sentaphatimaknokk..


Menyesal sebab terlalu teruja.
Kalau relaks je rasanya tak la kecewa sangat kan.


FYI, kad pihak lelaki tak sama dengan pihak perempuan. Konon nak kelainan la, design sama cuma cover luar tu je warna lain. Yang buat kita lagi kecewa, kad Incik Tunang lagi cantikk. Jelesssss~



Kad kita warna hitam, font pulak warna pink..
Tapi ada dua warna pink disituu. Tak sama laa. Dalam hati "hok alohhh asal bughokk sangat ni wehh" tapi takkan nak cakap camtu. Tatasusila dan budi bahasa budaya kita harus dijaga. hiks!


"kenapa warna pink ni tak sama??" 
"A'aaah la i tak perasann."




"hmmmmm" Memang dah tak boleh pikir secara rasional dah masa tu. Mengharapkan bantuan Incik Tunang je selesaikan masalah ini. Kang kita cakap lebih kang dengan air mata keluar sekali. Emoo tertiba. Heeee! Biasa la dia kan my heroooo, mesti dia boleh bantu. Hahhaha! Ntah dia cakap ape dengan amoi tu bla bla blaaaa.. Kita tak ingat dia cakap apa sebab hanya jasad berada disitu, yang lain dah lari keluar kedai. ~heehehe


"Ok kita akan buat baruu.. so u bleh pilih kad mana yg u nak, n colour apa?"




Wahhhhhhhh terus berbunga kembali hati niii. hik hik!
Memang mengada kan.
Yela kita kan bayar, mesti nak hasil yang terbaikk.
Yang penting tiada cas tambahan.
:p


Dan hasil yang kedua sangat berpuashati.
Walaupon kepala bagai nak pecah tertiba migrain, gigih pi collect juga.
Biasa la kann jenis tak sabar.
hek hekk hekk!


Kad ni kalau nak edarkan awal lagiii sooo biar terperam kat rumah dulu. Kawan-kawan blogger boleh la emailkan alamat kalian ye. Mwaah!
Simple je ! ;)




Oh! Awal kan tempah kad. Bukan apa kalau boleh settle kan awal lagi bagus. Haaa bayangkan kalau buat disaat-saat akhir, kalauuuu dah jadi macam kes kita ni, silap ke hape dahh kelam kabut kann.



5 comments:

Cik Wanie Ghani said...

mmglah,
kalau kad yg kita impikan x jadi kenyataan,
kita akn jadi frust,

Wawa_Nadwa said...

Cik Wanie Ghani :

kan kak..
aduhh!

tp dh happy dh!
:D

cha said...

kad kawen i pn simple je u. u kawen bile? bole ke i dtg klau free? hee

Wawa_Nadwa said...

cha :

bleh je u..
nnti email kan add ye..
chantique_ke@yahoo.com
:)


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Chekgu Azrine said...

Earlier congrats sis..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998