Friday, February 10, 2012

Singapore Trip : Last dayy !

Hari ke tiga takde pergi mana-mana dah pun. Tunggu masa nak balik sahaja. Jadi bangun pagiii tuu kemain lambat, jam 9 pagi masing-masing atas katil lagi. Penat pergi USS tak habis, kaki rasa nak minta urut je. huhu!


Mandi, bersiap terus check out.  Soo tengok sahaja la gambar yang agak membosankan ini. Hahahahhaha! Maklum la dah hari jumaat ni kan, dah malas tau nak cuti je. Isnin malas, jumaat malas taktau hari bila yang rajin. Hari rabu kut sebab update 'wordless wednesday' je kan. kekekekekkeke!










Kalau nak tahu inilah duta MBJB.
Lantik sendiri je. Hiks!
















Sekian, terima kasih. Haaaaa entry tak banyak taip untuk hari ini kan.  Hehehehe!
Takde mood nak publish entry sebab gambar yg diharapkan tak hadoo. 
Lagipun nak cerita menda??! Naik tren kooo tido la sampai KL. 
Kekekkekeke!




2 comments:

saharinasaharudin said...

rin snggah cni :)

bestnyee pegi jalan2 :)

Chekgu Azrine said...

seronok je dapat jejak kaki kat singapore..time akak g dulu mana ada lagi USS..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998