Wednesday, February 15, 2012

Celebrate Birthday BFF @ Cosy Place Restaurant

Menerima sms dari Bob boiprenn kawan kita ni konon nya nak buat suprise untuk si Farziera awal bulan lepas. Kita sebagai kawan karib join laaa suprise dinner untuk kawan kita ni. Memang menjadi laa kan! Tertiba family masuk restaurant sambil nyanyi lagu happy birthday siap bawak kek. Alooooo memang best la. Rasa macam sweettttttt sangat pasangan ni, siap ajak kedua-dua belah family sekali. Sporting giler!


Rasanya kita dan Mariam tak perlu ada pun sebenarnya, tak ada pun takpe. Hik hik hik macam nyebok je kan. Biarlah dia celebrate dengan family dia dan  bakal mentua dia. Ni Bob la punya idea ni.. Apa laa..


Celebrate kat Cosy Place Wangsa Maju. :)



Birthday girl, Farziera. Bob, Mastermind dinner ni.. huhuhu! Dah cukup romantik la tu Bob buat ni.. Kalau laaa kita mahu dah termenangis kat situ.. Hehehhehe! Kita doakan semoga hubungan kalian akan berkekalan dan semoga cepat menamatkan zaman bujang. Amin.  heee! :)


Me & Birthday Girl !


BFF !


Sekarang ni memang dah kurang makan nasi malam-malam. Kalau makan nasi pun ambil dalam kuantiti yang sedikit ataupun tak makan nasi langsung. Makan rotii atau biskut sahaja, tapii bila orang dah nak belanja kat menu tu kooooo nampak nasikkkkk je. Koo kan tekak melayu jadi nasik memang menjadi pilihan utama la kan.. hehehhe!

Habis diet kuu malam tu. Takpe la sekali je. hahhaha! Cis..


Baru-baru ni timbang berat dah turun tapi tengok badan kooo gitu gak. Hahhaha! 
Tang mana yang turun tu tak tau la.. 
Jangan cakap mesin tu rosak, alasan tu dah klise dah. Eceh!
Heeee!!


6 comments:

cha said...

Ok tak tempat dia wawa?

Wawa_Nadwa said...

cha :

ok!
makanan bleh tahan gak.
:D

Cik Wanie Ghani said...

mcm best jer,
suprise utk akk ada x?
hihihi

Chekgu Azrine said...

sis.. u takde la gemuk sangat..chomel je akak tgk esp tang pipi tu.. hehehe

Wawa_Nadwa said...

Cik Wanie Ghani :

akak takyah nk suprise sgt laa..
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

Chekgu Azrine :

klu akak tgk dpn2 mesti pitam..
heheheh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998