Thursday, January 12, 2012

Twitt twitt, twit twittt!

heh heh heh heh!
Apa-apa pun kita gelakk poyo dulu.
Kita dah ada account twitter, sila jangan cemburu. *munt0h* haha.
Ada ke orang nak cemburu dengan kooo wawa.
Pehlishh lah (!)
:D



Seriusss ok. Terkial-kial gunakan twitter ni.
Mungkin first time guna kan.. tapi bestt gakk sebenarnya.
Dapat mengetahui cerita terkini mengenai artis. Ada twit ni pon sebab nak tau pasal artis jew, follow artis jew. Hahahha! Pagi tadi dapat tau rumah wardina kena rompak melalui twitter beliau. Pastu pasal Rita Rudaini dengan Zaquan.. Oh! cepat artis update yer.



Sekarang ni masih blurrr, taktau nak tekan apa. Nak tanya orang malu. Haaa ni la diaa perangai kita yang kita sendiri tak suka. Maluu tak bertempat. Hahahhah!


Profile pic kt twitter ! taknak kalah ok. Hhihihi!


kbai!





5 comments:

Lifesaver Hamzah said...

amboi...dah macam cik epal gitu.hehehe

Picoz Shupalula. said...

kite pun ade twitter. hehehe

Paris Lipton said...

kitew pon adewww hikhik ;p

Kasawari said...

Kasawari pun guna twitter utk Infobanjir dan Infotrafik .. dan sikit2 follow artis.. hehe

Dinda Iva said...

meh tanya kita pon leh..

@ivasaionji

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998