Tuesday, January 3, 2012

Selamat Pengantin Baru Fana & Ikhwan !

Pembukaan tahun 2012 kita hadiri majlis kahwin rakan sekelas masa sekolah duluu. Masa ni la pon nak jumpa rakan-rakan yang lain. Ada yang dah berkahwin angkut dua tiga orang anak, anak yang sudah bertunang, ada yang akan melangsungkan perkahwinan, ada yang single dan sebagainya. 


Kalau tak silap tahun 2012 ni ramai yang akan menamatkan zaman bujang. Maklum la masing-masing dah nak masuk 26 tahun koooooooooo.. Muda sangat kan! heeee~  :)


Mana yang dah bertunang tu bukan mahu tanya khabar berita, boleh plak "eyh kooo bulan bape ekk?? kuss semangat tak sama bulan...  awak kawin bila ye?? uiii.. ko bila lagi ekkk?? bla bla blaaa..." haaa gituu la.. tak ada soalan lain. Kecoh kat majlis orang. Hahaha!




Oh! Lupa nak wish "Selamat Pengantin Baru buat Farhana & Ikhwan!"
Semoga bahagia dan kekal hingga ke akhir hayat. Amin.



Sekarang ni kesian betul la takde kamera. Koo kan blogger kalau takde kamera ni memang macam tak lengkap la hidup. Kena la mintak simpati orang lain amek kan gambar kita. hehehhee! Tak pun guna la sendiri kamera henpon yang alahaiiii sedih betul kualitinya. 

Bersama best friend, Mariam & Farziera.




Tak tahu la kiteorang ni memang gila-gila. Riuh kalau dah jumpa! 
:)



Bersama pengantin baru.
Gambar kabur kan?? Sabar ye. Ada rezeki lebih nanti kita beli kamera.



Cantik sangat kamu Fana!



Pipi mahal tuu! ;)
Datang berdua bersama Farziera. Incik Tunang ada hal keluarga, sepupunya tunang. Nak amek kesempatan disini nak ucap kan takziah buat seluruh keluarga Incik Tunang diatas pemergian Nenda tercinta pada 1hb lepas. Semoga roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yang beriman dan soleh. Al-Fatihah.




Ok muat lagi. :)
Pelamin yang sangat sangat simple but nice !
Mana yang dukung anak tu semua dah tak bujang. Hihihi .




Ini hanya suku je yang hadir dan sempat jumpa. Mungkin ada yang sudah balik, or belum datang tak pasti la. Tapi yang ini je pun dah kecoh. buleh roboh pelamin dibuatnya. Heeeee!!




Sebelum pulang harusss posing sini. 
Ok senyum simpul nampaknya.



Last pic, muncung pehlishh!
Seksi. Auwww!
haha!


 Next kenduri bulan februari plak, di dewan yang sama. 
ok noted!



5 comments:

Lifesaver Hamzah said...

wawa, ajar pakai pashmina..cun giler!

wanabee said...

salam singgah buat kali pertama ...
cantiklah photobooth pengantin tu :D

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver Hamzah :

ajar?? ala kak belit-belit je jadi la gitu. haha!

Wawa_Nadwa said...

wanabee :

thanks alot kerana sudi singgah sini.
kann! cantik..

Qaseh said...

cantik baju pengantin perempuan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998