Wednesday, January 11, 2012

Raikan akhir tahun 2011 @ Sg. Congkak !

Akhir tahun 2011 yang lalu kita pergi berkelah bersama-sama family Incik Tunang di Sungai Congkak. Incik Tunang ni seboleh-boleh mahu kita ni pergi siap suruh bawa anak angkat lagi, kalau tak didesak agaknya memang tak pergi sebab segan. Boleh? Hehehehe! Kang tak pergi kata kita tak spoting pulak kann, pergi la jugekkk. #mata ke atas, tangan kat bahu#  haa.. gituu!


Dah la masa tu ko tengah PMS kan. Mood memang takdak. Kalau boleh memang malas nak pergi mana-mana dengan keadaan yang macam ni kan.. Tapi tu laaa.. Ada orang tak paham. Sabo je lah!


Kita angkut sekali dengan anak angkat kita yang sudah nak masuk darjah satu. Kejap je besar ye. Kadang tu memang lama juga tak amek dia sebab sibuk sangat, sampai boleh terlupa koo ada anak angkat hahhaha. Boleh call dengan suara sedih "Bila mak nak amek kakak??" Dalam tepon kemain lagi peramah bila cakap, bila depan-depan dia takut sikit dengan kita. Kita ni tak penah la tengking atau pukul anak orang ni, main jeling-jeling je tanda marah kalau dia nakal sangat, tapi bagus juga sekurang-kurangnya dia behave sikit dengan kita senang nak jaga.. hiks! 


Kalau bab posing kooo serahkan je pada budak ni. Pantang nampak kamera macam mak angkat dia ni jugak. Aduhaii! 



PakLang bersama anak-anak nya.. (^_^)



MakLang duduk ditepi jeless dengan anak-anak dapat bermanja-manja dengan PakLang. Hahahha! Sila lempang kita sekarang. Dengan budak kecik pun mahu jeles kah? heeeeeeeeeeee!!

Dengan keadaan yang tidak mengizikan untuk mandi jadi kita tengok sahaja lah. 


Bila dengan family incik tunang terus teringatkan family sendiri. Rindu tertiba tu belom sok sok dah kawin heeee. Kalau dorang ada sekali lagi happening sebab family kita gila-gila semuanya. Hehehhehe! :)




4 comments:

Lifesaver Hamzah said...

apa salahnya lompat dalam sungai tu skali...hahahaha!

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver Hamzah :

tak bowley.
kang ada plak benda lain timbul.
hahahha!

intan_blur said...

slm..;)
comelnye ank dara tuu.

intan singgah ;)

ChiLaBaey's Spot said...

Esok2 bila dah kawin, Wawa duduk jer depan Paklang yer... Takyah nak jeles2 lagi... Sampai muntah pun boleh... hehehehehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998