Friday, January 27, 2012

My Favorite Chocolate, D A I M !!

Baru-baru ini member nak pergi Langkawi jadi kita pun kasi duit suruh belikan coklat DAIM ni. Sekaliii.... Hambik koooo!! Tiga bungkus dia beli. Heeeee! Terkezut ahkakk. Okay takpe aii shuke je. Ni balik rumah kang kena sorok dalam bilik ni, dapat kat adik lelaki kita sekejap dah habis.. huii!! Macam makan nasik je dorang ni.. hehehehhe!



Tak tahu la kenapa suka sangat dengan coklat DAIM, sedappppp sangat. Waduhhh waduhh waduhh! bertambah berat kalau makan coklat sesajorrr. Dah la banyak ni mahu besok, sarapan dengan coklat, lunch pun coklat dan makan malam juga coklat. Hik hik!




Siapa nak silaaa angkat kening???
Oohh lupa, satu bijik dobloh sen sahaja.
Sekian, terima kasih.
hiks!




;)


14 comments:

Cik Dee said...

wawa.. deela nak add wawa kat twitter tp xbleh pun.. follow deela yer.. @deelaAuliya

syira syah said...

kises lagi sedap. :)

mMoOnN aAlLeEaA said...

tu pun antara coklat kegemaran akak dik. beli 3 bungkus dekat langkawi awal tahun ni tu yang jimat makan sampai sekarang

Dinda Iva said...

kita kalau makan daim ni memang sekejap je...bukan ape suka geget2 dia..sedapnya... sluuurrpppp

cik ayuni said...

dah spesies mcm yuni nih..addicted ngn daim..confirm beli klu g langkawai..x pun kirim kat org..

cik ayuni said...

dah spesies mcm yuni nih..addicted ngn daim..confirm beli klu g langkawai..x pun kirim kat org..

Wawa_Nadwa said...

Cik Dee :

ok darling!
hee
:)

Wawa_Nadwa said...

syira syah :

kisses pun sedap!
yg tu dh makan susah nk benti.
haha!

Wawa_Nadwa said...

mMoOnN aAlLeEaA :

yeyy!
kita sama.
tu la kena berjimat cermat makan ni.
tu la kena sorokkk..
hehehhe!

Wawa_Nadwa said...

Dinda Iva :

haaa btol!
tak reti nak hisap, kunyah trus.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

cik ayuni :

haaa spesis yg sama telah dijumpai.
weeee~

Anonymous said...

mak oii..manis potong kaki tu..tpi klu skali mkn mmg x benti punyoo.. nk nye klu mkn sambil senyum lg la betambah maniss..ahaksss...

cha said...

feveret i tp kt sini mahal kan huhu. tp kn yg kek daim kt ikea tu i x brp nk telan sgt. klau coklat ni laju je telan hehe

Cik Wanie Ghani said...

akk pun mmg hantu "DAIM",
kalau pegi mana2 yg ada jual DAIM,
akk pasti akn borong,
gila ko x nak beli,
shedap tue,
hihiihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998