Friday, December 16, 2011

Shopping Baju Mak Pengantin & Adik Pengantin

Nasib laaa adik badik tak ramai kalau tak kopakk la kitaaaaaa. huhuhuhu! Adik perempuan aaii ni kan citarasa tertiba tukar tinggii ok, mungkin sebab dia tau yang kakak dia yang bayar kannn. Cari kain kat jakel je, sekarang ni kan tengah year and sale (YES) soooo memang elok la sangat beli sekarang. Memang murah!


Kain sifonn ni cantekkkkk sangat. Tapi tu la ada sepasang je kalau tak, dah belii dah.



Baju melayu abah dan adik adik lelaki belum cari lagi. Rasanya kena beli juga sebab tengah sale gile-gile ni kan. Nak beli tahun depan belum tentu dapat harga yang murah. Tapi tu la, manusiaaa kemain ramaii serbuu KL sekarang ni. Naikkk pitammmm tengok orang ramai-ramai, rimaassss. Nak cari barang semua tak jumpa, last last balik dengan tangan kosong. Bagus kann.. hahahhaha!




"Kainnn biar kakak sponsor tapi tempah bayar sendiri-sendiri yerrr" hehehhe. Kena pesan awal-awal kang claim plakk. Melampauuu! heee. Ni untuk family je la ye, jangan pulak kang macik pacik adik sepupu mintak plakk. Kopakk laaa gituu..  ;)




11 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Untuk saya takde ker...???? Pengapit untuk pengapit.... :)

Madam U said...

selamat bersoping... ;D

~~nAzIrAh aShAr~~ said...

g kat jakel mane ni sis? murah2 an kain ye.ase cm nk borong 1 kdai!hahhahaha

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's Spot :

laaa pakngah nk jadi pengapit ke? ok nnti wawa belikan tp pakngah bayo ok..
hehehhee!

Wawa_Nadwa said...

Madam U :

heeee tenkiuu.
shopping mmg best tapi pikir duit bleh nangis.
hahha!

Wawa_Nadwa said...

~~nAzIrAh aShAr~~ :

jakel kt jalan tar..
mmg rambang mata.
akk lama kt ctu je..
hahahha!

ChiLaBaey's Spot said...

Nak jadi pengapit untuk pengapit Wawa nanti... Siapa pengapitnye yer.... Hehehehe.... :)

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's Spot :

oh sape pengapit nya biarlah rahsia.. haha! klu tak dpt cari pengapit wawa soh pakngah jd je.. heeee!

Chekgu Azrine said...

mmg tunggu nak g jakel ni.. tunggu duit bonus la.. hehehe

ChiLaBaey's Spot said...

Isshhhh... Boleh tak jadi masalah... Kena bagi tahu awal2... Hehehehe....

Ɖαʏαн Ɩɛ∂αʏαн said...

saya nak ..saya nak !! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998