Tuesday, December 6, 2011

Lawatan kerja & tapak projekk!

Sejak dua menjak ni kita je JB sesajorrr. Kira JB dengan KL ni dah macam dari tempat kerja ke rumah la dekat je.. Huh! Dekatt..???!! Rasa nak muntah je dalam bas, nak pitam semua ada laa. hahahhaha!

Lawatan kerja kali ini bagi melihat sistem kerja dan tapak projek kampus JB. Selain itu, dapat mengeratkan silaturoohimmmm.. hehehhe! Kita ni sebenarnya dah penat ulang alik JB nuuuu, next week pergi lagi JB ada exam. Yahoooo! Exam ok. Kita tak baca pape pun. Boleh? teheeee.. :D



Awak nampak b i r u  la wawaaaaa ~
Dan awak nampak kembang juga !
"haii senangnya dalam hatii... lalalalallallala!"




Layan gambar je la erk.. Kita tau korang bukan rajin nak baca pun. Hak hak!
Hari tuh macam berjanji je nak pakai biruu.. ;)



Staf wanita phb yang ayu-ayu. Sekian!
 :P







Taktau la kenapa kalau dengar taklimat pape mesti mata ni berat je. hehehhe!
Oh tu bukan tidur, terpejam kuttt.. :)



Bila masa makan pula automatik mata jadi segar. Pelik bukan?? :P
Eleh jangan kata kita.. korang pun mesti gituuuu.



Pantang nampak kamera. Blogger memang macam itu yerr!



No entry !
Nak masuk ke tak?? Nak masuk ke takk??
Pikir la sampai lebam.



Kita melawat tapak projek di kampus JB. 
Wowww! memang cantik. Rekabentuk yang menarik.
Selalunya bos bos besar je dapat melawat tapak projek. Kali ini kami diberi peluang masuk dan lihat sendiri projek yang hampir siap ini. Terbaik !



Berebut-rebut belakang tu nak tengok toilet. Toilet je kut. hahahhaha!








Stadium yang telah siap dan boleh guna sepenuhnya.




k a m i .



Ok melawat pejabat pula. Rasanya sama je pejabat macam kat KL jadi taklah teruja sangat. Boleh masuk pejabat orang baca surat khabar. Hik hik!







Dan yang paling kagum dekat tempat duduk juruteknik ni. Peminat setia Siti Nurhaliza tuhhhhh!! Penuh gambo siti atas meja dia. Kalau orang muda ok la kan, pacik pacik h0keyy Hehehehe.. Ko hado??? 


Sekian.
Next entry gambar berbasikal.
:)



1 comment:

Chekgu Azrine said...

chomel je wawa ngan biru erk.. lawa!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998