Tuesday, December 20, 2011

Kenny Rogers Roasters

Siapa suka makan kat Kenny Rogers angkat tangannnnn????!!!



Kita sebenarnya sejak dua menjak ni memang cannot goooo la makan ayam ni. Duluuu kemain, pagi petang siang malam makan ayam je pun takpe. Tapi sekarang takleh tengok ayam. Tertiba tekak rasa loya. Oh apakah ?? hahahhaha! tapi tapi tapi ayam penyet boleh plak makan, Pelik kan?? Mesti sebab goreng garing kutttttttt. Yang ayam lembik lembik tu rasa geli sikit. Heeeeeeeeee!!


Rasanya singgah makan kat kenny ni pun setahun sekali je la kut. Sedap memang sedap tapi tu la, makan mesti tak habis. Sangat membazir di situ.



Dating berdua bersama Kak Nurul. Ok sejak pindah pejabat baru, tiap-tiap hari jumaat stay kat pejabat sahaja. kalau pejabat duluuuuu pantang dengar hari jumaat WAJIB keluar gitu. Hik hik! Sebab tu la sekarang dah kurang entry pasal makan. Kak Nurul pilih untuk makan di Kenny Rogers dan kita ikut sahajaaa. :)


Walaupon kurang entry makan, selera makan kita tetap hadooo. Makin bertambah selera makan, lapo sesajorrr. Heeee! InsyaAllah, kita akan control makan sebaik mungkin. 


Cuba kasi masakan kampung. 
Hilang terus diet ok.. 
lalalallalla ~



9 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Sekarang pun dah kurang makan ayam... Muak... Tapi nasi goreng ayam kunyit ok.... :)

Chekgu Azrine said...

akak pun dah lama tak makan kat kenny rodger kot.. sebab akak rasa mcm dah mahal sangat.. kalau makan sorang ok kot.. kalau berangkut sekali ngan princesses.. kopak gak.. hahaha

Liya Laa said...

Kite pn nk g KRR weekend nie. Aum aum :)

Anonymous said...

seriously mmg muak pon ayam, tapi taktau nak makan apa dah masa tu.. isk isk, apasal mak budak baju merah itu tangkap gambaq macam tu??? hehehehhe, wawa jom akak belanja makan tempat lain pulak, nak tak? ko pilih!!! - Bawang Itam Loverssss

Anonymous said...

seriously mmg muak pon ayam, tapi taktau nak makan apa dah masa tu.. isk isk, apasal mak budak baju merah itu tangkap gambaq macam tu??? hehehehhe, wawa jom akak belanja makan tempat lain pulak, nak tak? ko pilih!!! - Bawang Itam Loverssss

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's Spot :

aik! camtu plak.
hehhehe!

Wawa_Nadwa said...

Chekgu Azrine :

hahah! haaa klu takat mkn sorng ok la. tp klu nk bwk family tunggu dpt bonus..
hehehhehe!

Wawa_Nadwa said...

Liya Laa :

auummm!
mesti suka mkn ayam.
hehe!

Wawa_Nadwa said...

Bawang Itam Loverssss :

ok tp bkn minggu ni. sy cutiiiii! hehehhe.. akk pilih la tarikh dan tempat kita ikut jeee..
yeyy!

;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998