Thursday, December 29, 2011

Kacang Pool & ABC @ Larkin

Selalu dengar orang sebut-sebut pasal kacang pool. Bila dengar orang cerita kita ingat kacang pool tu macam kacang tanah, kacang botak dan sebagainya. Rupanya inilah kacang pool yang orang dok cerita tuuu. Gigih pi cari dekat Larkin. Alang-alang pergi amek exam, ajak la driver pi cari kacang pool ni. Nasib dapat driver yang sporting ajak la pi mana pun okayyy sajorr. Hehehe! Ambik kesempatan tau... :)



Rasanya sedapp, dicicah plak dengan rotii bakar. Nyummmyyy!
Tapi kuah dia banyak, rasa muak dan cepat kenyang. Kita ni tekak kan nak nasi sesajor, bila makan tengahari roti jadi perut ni dapat bertahan hanya beberapa jam je. Hik hik!



A B C
Vanila ais krim + coklat = Mabelesss !!
Hari tu makan jenis kekacang sahaja lah. ABC ni pun penuh dengan kacang je, memang tak kedekut kacang betul makcik ni. Muehehehhehe!




Hari ini baru start kerja. Rasa mahu sambung cuti sampai tahun baru. Boleh?
hahhahhaa!
:)




6 comments:

Munnafendy said...

mcm laksa je? haha!

Lisa said...

salam wawa,

just nak bgtau, klau nak dptkan mak andam utk majlis nanti boleh la jenguk kat cni erk
http://stailistatouch.blogspot.com/

adik kak lisa yg mekapkan ni, boleh buat trial mekap for wedding lg
insyaAllah pasti memuaskan hati

nk beli mekap pn boleh jugak kat fb ni erk
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002235857859

macih wawa

Wawa_Nadwa said...

munnafendy :

hahhaa! kan.
tapi mcm kuah kacang plus ada daging..
:)

Wawa_Nadwa said...

lisa:

ok thanks..

:P

Ziera Ieyah said...

teringin nak makan...tp sempat je nak gi larkin tu...pe rase nye ek??

Wawa_Nadwa said...

ziera ieyah :

rasa ek?
mcm kuah kacang tapi ada daging. hehehe!
camtu la kutt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998