Friday, December 30, 2011

Happy New Year 2012 !!!

Awal tak entry new year kita.. Ada mak kesah. Heee!!


Setiap tahun kita akan publish Azam Tahun Baru. Tahun 2012 mesti ada azam juga, nampak sikit ada wawasan. kekekkekekke! Pastinya azam itu haruslah azam yang boleh kita tunaikan untuk tahun akan datang. Janganlah berazam je lebih, azam pulak tak tercapai dek akal.. Cari la azam yang kita boleh dan mampu kita capai, sudah pasti kita sendiri akan cuba tunaikan. eceeehhh! hehehehe.


Bila telek-telek balik Azam kita setiap tahun, alhamdulilah kebanyakkan nya tercapai. Sebab?? kita sedaya upaya dan usaha tunaikan. Ada juga tak tercapai takpe kita cuba lagi untuk tahun hadapan. Iye dok? Kita hanya merancang, Tuhan yang menentukan. Kalau nak baca balik azam kita yang lepas, klikk sahaja link dibawah ye.. :)












Happy New Year 2012 !!!!!!!


Tahun 2012, insyaallah tak ada aral melintang kita akan menamatkan zaman bujang. Sudah pasti inginkan yang terbaik dan mengharapkan majlis berjalan dengan lancar. Hurmmm azam?? Apa lagi ye?? Kalau boleh nak ada rumah sendiri laaa kann.. Maklumlah dah nak berkeluarga ni soooo pikir untuk jangkamasa panjang je la. Heeeee!!


Pastinya sibuk dengan persiapan nak kahwin jadii harap-harap tak lari bujet. Hahhahah! Tau je la kitaaa ni beli ntah pape kang. Harussss lebih berjimattt! Duit ni mengalir bagai air, kejappp je belanja. Tak boleh boross! Ingat tuuuuu wawaaaa oi.


Pasni nak jadi peramah sikit supaya tak ada orang kata kita sombong. Yer uollsss kita ni kann kalau jumpa orang tak kenal, otomatik jadi pemalu dan pendiam. Percaya laa cakap den ni haaa.. Tak reti bawak diri, tak paham hakuuu.. hahahha! Tahun depan dah ada keluarga baru, jadi harap-harap dapat menyesuaikan diri. Hik hik!


Lagii.. Sudah pasti mahu menjadi insan yang lebih baik  :)


Haaa nak kumpul duit gi bercuti luar negara paling jauh, paling dekat dalam negara je la hahha bersama bakal suami. ecehh! hehhee.. Pastu nak beli perabot rumah, nak deco sendiri rumah kita. Yang penting dah pilih warna ye, nak hitam merah grey. Khelassss ko maria.. Tak saboooo! huhuhuhuuuu..



Nahh! gambar over untuk new year ni.. Hahhahaha! Aiii menang award hokey! Sendiri bagii..  hehh! 
Sekian!



Terima kasih kepada semua readers, followers dan semua-semua lah. Luv u laahh!
Muahhkk muahkk!
;D

9 comments:

Lifesaver Hamzah said...

selamat tahun baru dik

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver Hamzah :

selamat tahun baru kakk!
:D

Cik Dee said...

waaaaawaa.. azam kite 2012 same la.. menamatkan zaman bujang gaks.. uhuh.. congrats to u too..
semoga azam kite same2 tercapai.. uyeh.. selamat bergelar PN nanti kan kan..

so ape persiapan nak kahwin nih...??

Wawa_Nadwa said...

Cik Dee :

oh yeke.. congrats gak ye.
moga majlis kita sama2 berjalan dgn lancar k.. amin.

Heee!

persiapan?? sikit2 je. Tempah butik, dewan, katering dan lain2..
:)

Kasawari said...

selamat tahun baru 2012 wawa.. semoga tahun 2012 akan jadi tahun yang terbaik utk wawa..

MUNSYI ragbar said...

Selamat dapat suami pada tahun ini...

Kasawari said...

Selamat tahun baru 2012, semoga majlis yang dirancang akan dipermudahkan... Jangan lupa jemput ya...

Kasawari said...

Selamat tahun baru 2012, semoga majlis yang dirancang akan dipermudahkan... Jangan lupa jemput ya...

cik ayuni said...

hepi new year

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998