Monday, December 5, 2011

Dyla Zaman Blogshop - J0m LIKE !

Assalamualaikum.


Hayyylooo! Adik perempuan kita yang paling comey (wekk) tuuu kan uollsss sudah berjinak-jinak buat business online, jadi kita sebagai kakak yang baik hati lagi penyayang haruslah menyokong hasrat murni si adik tu yer. hik hik hik !


Korang juga akan di paksa untuk meng'LIKE' facebook adik kita ni.
Like tau kalau takkk??!!
Kita cubit pipi tu sampai lebam.. muehehehe!
:)

.
.
.
.
.
.
.
.











Psstt pssstt jangan la buat-buat terkejut tengok model shawl tu pulekkssss.
Tampoo laju-laju kang. hahhahaha!
Kita telah dipaksa untuk menjadi model. 
Saboo je laaa..
:P




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998