Friday, December 2, 2011

Design baju sanding

Huii rupanya lagi pening juga ye nak cari design baju untuk sanding. Mula memang la excited bila dapat baju baru, design dan colour baju pilihan kita sendiri kan. Bila pikir balik pening juga sebenarnya. Baik pilih baju yang sedia adooo je kan. Senang! wuwuwuwuuw!! T_T


Mula tu macam "eyh awal lagi kuttt..??!!" Tunggu dulu la. Banyak la nak tungguuu. Banyak benda yang nak buat lagi.. :)


Entry Wordless Wednesday : Turquoise or Pink? haritu belum pilih design lagi. Masa tu tengah fening pilih warna jeee kut. hik hik! Meh cuci mata tengok design baju pengantin mehhhh! hihi.



Design ni dah biasa sgt kann..?



Baju macam ni berat okay, berat dengan manik sesajorr.. hik!





Warna ni jarang orang buat kan.. Sweet je!







Design yang simple !






Warna keemasan nampak eksklusif kann?? 



Waaaaahhhh! Macam Cinderellaaaaa punya baju... ;)



Baju yang Neelofa pakai ni pon cantek, mungkin sebab dia yang pakai kut. Hehehe!




Dan design ini adalah terbaik buat setakat ini..
Alolololooo cantekk nyerrrrrr!




Warna dah ada. Kita pilih warnaaaaaaaaaaaaaa. ??!!
Oh biarlah rahsia. Tak surprise la nanti.. heeee!!
Design pon kita dah pilih. Baju yang sangat sangat sangat simple tapi menarik la kuttt.
Main pilih je sebab dah malas nak pikir. Tak sabar nak tunggu baju tu siap.
;)




Gambar di atas adalah hasil carian google dan facebook.



8 comments:

Anonymous said...

pakai yg sarat2 nanti nak berjalan tak leh..asyik sangkut je..hehehehehe....bercakap dari pengalaman...huhuhuhu

Wawa_Nadwa said...

anonymous :

oh yeke!
tp design yg kita pilih tak sarat sgt kuttt..
heeeeeeeee!!

kakchik@ella said...

sume design cantek, dik.

Anonymous said...

Kalu tak sarat tu okeh arr tu....yg penting pengantin tu yg menyerlah, bukan menyerlah baju dari si pemakainye pulaks yoo....

Wawa_Nadwa said...

kakchik@ella :

kann kak.. :)

Wawa_Nadwa said...

anonymous :

ye baikk!
kita tak cantik, sbb tu baju kena terserlah..
hehehhe!

Liya Laa said...

Pilih kain chiffon tau. cantik :)

Chekgu Azrine said...

sis u cantik.. pakai apa pun cantik.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998