Thursday, December 29, 2011

Cerita Sepanjang Tahun 2011

Haaa kooo ni first time buat entry macam ni.. Yela tahun-tahun sebelum ni tak terpikir nak buat, jadi tahun ini kita buat okay? Kita akan list kan entry yang terpilih untuk sepanjang tahun ini untuk tatapan korang yang jarang masuk belog aii ni.. #sentapmaknokk.. haha! Tak kisah la..


Tapi banyak entry untuk tahun ini masih tertunggak, tidak dapat publish untuk tahun ini disebabkan kesibukan.. Eceh! Sibuk sangat tauu.. hahaha! Jadi entry hujung-hujung tahun ni akan di bawa ke tahun 2012 je okay.



JANUARI





FEBRUARI






MAC

Kita bertunang la uolls! Rasanya dalam banyak-banyak entry. Bulan mac yang paling kita suka. Hahhaha! Gedik kooo..






APRIL




MEI




JUN

Entry bulan jun banyak cerita di CHINA. Pengalaman berada di GuangZhou, Shenzen dan Hong Kong tidak dapat dilupakan. Bestt ! :)







JULAI







OGOS


SEPTEMBER





OKTOBER




NOVEMBER





DISEMBER



Tahun 2011 banyak sangat aktiviti luar, jalan-jalan dan banyak kenangan yang indah.
Chewahh! Tahun ni laaaa kita jalan puas-puass kann... bestt! hehehhee. Pastinya tahun hadapan mesti entry sibuk pasal persiapan nak kawin je kann..
Sooo tunggguuuuuu~




6 comments:

cha said...

paling i terkejut u dh engaged sbb i lama tak bukak blog. bukak2 tup tup dh engaged dh u hehe. congrats

farhana said...

a lot of memories u have here ;)

Wawa_Nadwa said...

cha :

tu la kan.. hee!
thanks!

Wawa_Nadwa said...

farhana :

:)

Kasawari said...

Terbaik... Teruskan berblog Wawa...

Kasawari said...

Terbaik... Teruskan berblog Wawa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998