Thursday, December 8, 2011

Bowling @ Danga City Mall

Masa dalam mesyuarat dengan staf JB takde sorang pun sebut pasal boling. Ada ke nak lawan bola tampar??!! Eyh memang tak la. Mane reti main. Jadi kita terpaksa suarakan pasal boling. Tak sangka dapat sambutan dan cadangan diterima. Huh legaaaaa! heeee..


Lawan boling ni pun sekadar suka-suka antara staf JB dan KL, selain itu mengeratkan hubungan silaturohimmm.. Tu je la alasan nya kannn.



Sebelum kita mulakan perlawanan, perut harus di isi.. hik hik!
Kita urusetia makanan, nasib baik makanan yang kita order semua sedap-sedap.


Urut-urut dulu kasi tenaga..
Mula-mula buh seringgit, tambah lagi dan lagi. Habis kat situ RM5 juga la. Best!!



Pilih bola. Paling berat pun kita boleh guna 10kg sahaja. Tapi tu 2, 3 kali baling tangan dah sakit. Jadi 9kg dah ok laaaa. :)



Setelah cabut undi kita satu team dengan Iskandar aka Don. Seorang lagi staf JB. Huh staf JB hebat-hebat, kita tumpang popular jewww.. :P



Apa makna tersirat disebalik gambar ini??
Bola dan pipi adalah BULAT. 
Sekiann!



Pakcik Ayub cuba menyamakan plastik bag itu dengan baju kita. Cisss!



-.-"






Dua-dua adalah bapak orang. Percaya tak?
Mereka mempunyai anak perempuan yang sangat comel. ^_^





Ni kira tunjuk score yang tinggi je la erk. Hahhahah! Kita main 3 game, mula-mula je score ok lepas tu hampehh! Tapi hampeh-hampeh pun banyak gak stikeeee.. :)



Mak aih! Dari belakang badan macam dah ada anak 5.. hekk!



Sempatt!



Peace yoo!



Yeyyyyy!
Tak sangka boleh menang. Rasanya penyebab utama kami boleh menang adalah sebab si Faizal ni kutt. Dia memang banyak score jadi kami ni tambah sikit-sikit je. heeee!! 
(Muka tu mintak penampoo.. ahakk!)



FYI, hamper tu kita yang balut dan tak sangka-sangka kita yang dapat. 



Tempek gambar kami je sudeh!
Kualiti kamera hp sangat sedihhhhh.
:'D




Balikkkkk!


Tempat ni biasa-biasa jew!
-.-"


2 comments:

Chekgu Azrine said...

Tahniah wawa.. chomel je wawa

Anonymous said...

diazepam without prescription cheap generic valium online - valium strengths

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998