Wednesday, November 30, 2011

Wordless Wednesday : Turquoise or Pink ??

Turquoise??



Ataupun pink??



Taktau nak pilih yang mana ?
Design?? colour?? 
-.-"


13 comments:

Munna Ibrahim said...

of course design yg warna pink tuh, tp asyik pink je, tak boring ke?? hihihi....

Wawa_Nadwa said...

Munna ibrahim :

skrng pening nk pilih colour.
design belum cari lagi..
hehehhe!


nak colour sweet sweet pink je la kut.. hehehehheh

Chekgu Azrine said...

Klu gabung warna pun cantik sis..skg zaman warna earni..hehe..try survey tgok..

Ernee Azmn said...

pink pn cntik..hehe..tp ap kate cri pink yang gelap ckit,xmo gelap sgt >_< mesti sweet..

ChiLaBaey's Spot said...

Dua2 cantik... Kalau design sama yang warna pink tu pun ok juga... :)

✿dazZdaEng✿ said...

pink tu.. nmpk sgt manis ... siyes... sgt cantek !!!

Wawa_Nadwa said...

chekgu azrine :

tu la klu gabungkan cantek jugak kan.. heee!

Wawa_Nadwa said...

Ernee Azmn :

warna utk pengantin elok yang lembut2 je baru nampak suweett.. hehehe!

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's Spot :

design tu simple je kan.
oh! fening..

Wawa_Nadwa said...

✿dazZdaEng✿ :

pink tu ofcoz nmpk manis punya.
tp mcm dh ramai buat warna tu kan?
hee!

~~nAzIrAh aShAr~~ said...

tqoise kakak!!! sbb ayh ckp pink xcntik sgt if kte nk gne tok wedding..hee..sugest jek..tqoise nmpk gy myerlah!hahahaha

Wawa_Nadwa said...

nazirah :

yer! baikk itu lah pilihan akk.. hik hik!!

ekin atim said...

Turquise cntik!! Menawan dan nmpk ada gy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998