Monday, November 21, 2011

Watak pengguna Facebook : Anda yang mana satuu??





1. MODEL : Tukar gambar setiap hari


2. PENJENAYAH : Tukar nama setiap hari.



3. OVER ACTING @ PERASAN BAGUS : Namanya menggunakan simbol2 sehingga menyusahkan kwn2 nak cari terutamanya ketika kecemasan (Contoh :: 71M@T -> Jimat)



4. WARTAWAN : suka menyebarkan pesanan, walaupun tak penting !



5. PENGGANAS : Suka menyebarkan link yang menakutkan (contoh : sila sebarkan pesanan ini jika tidak anda akan ditimpa kesusahan @ bencana etc)


6. BINTANG FILEM : Suka update status setiap 5 minit



7. BINGUNG : Tidak dapat membezakan ruang untuk wall post atau status -.-'



8. PERASAN HEBAT : Selalu melaporkan dimana lokasi semasa setiap masa ! Contoh ( otw ke Mydin Mall ) kemudian ( di Mydin Mall shopping jap ) kemudian ( karaoke di Mydin Mall ) bla..bla..bla.. Semuanya berlaku dlm 1 jam. So annoying okayy -.-''



9. BUDAK HINGUSAN : Selalu menampilkan gambar dgn gaya aksi ! (contohnya amek gmbr dgn mulut terbuka luas, tak takut ke lalat masuk dlm mulut ?)


10. SHOWOFF : Nak makan pun siap ambil gambar dulu dan dibuat pic profile. MOTIFFFFFF ? :DD


HAHAHA ada yang terasa tak ? which category are you ?


SUMBER : Facebook



"Selamat Hari Isnin & Selamat Bekerja"




4 comments:

si ngokngek said...

haaa..aa skit-2..
no.6..fulamak,bintang filem..sapa nk autograph..sini-2..kehkehkeh

husnazahidi said...

oow yess!!
xdak smua kat ats tuu..hak3..
stalker lg best..:P

Wawa_Nadwa said...

si ngokngek :

oh nak sainnnnnn..
:P

Wawa_Nadwa said...

husnazahidi :

huhuhu gurau2 je tu..
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998