Friday, November 11, 2011

Tarikh cantik

Assalamualaikum.


11 . 11 . 11
Nice number kann?


Kebanyakkan status fesbuk semua update pasal tarikh hari ini. Kita pun tak mahu ketinggalan nak update tarikh cantik 11.11.11. Yela mana tau 10 tahun akan datang, belek balik belog ni sekurang-kurangnya ada juga entry 11 november 2011 kann.. heee!


Ada yang mahu bersalin dan ada juga yang akan bernikah hari ini. Bukan terlalu taksub dengan nombor tapi mudah ingat tarikh tersebut, yelaaa sok sok dah berumur lupa plak nak ingat tarikh.. hek! :)


Tarikh nikah kita nanti pon pilih senang nak ingat tapi tak secantik tarikh hari ini. Ada apa pada tarikh. Iyer dok?? Ada beberapa bulan sahaja lagi untuk kita menamatkan zaman bujang. Persiapan? tak buat pape lagi baru survey je dan booking apa yang patut. Masih mencari warna tema, design baju, design pelamin, photoG,  bla bla blaaa blaaa. Fening memikior ek? Sampai malas nak pikir "hmm nanti la awal lagiii.." boleh? huhu~ Semoga semuanya akan berjalan dengan lancar nanti.. :)
Tarikh cun cun juga, mari kita beristighfar. :)


Nabi saw. bersabda,"Sesiapa yang selalu beristighfar, nescaya Allah akan menjadikan baginya kemudahan bagi setiap kesempitan, kesenangan bagi setiap kesedihan dan memberinya rezeki tanpa diduga olehnya". (HR Abu Daud)


"Selamat Hari Jumaat"

2 comments:

cha said...

congrats wawa. dh nk kawen dh u :)

Wawa_Nadwa said...

cha :

hey cha..
lama tak dgr cerita u..
hee!

u pun dh nk kawen ye.
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998