Tuesday, November 22, 2011

Tahniah Skuad HARIMAU MUDA ! Aauumm..

Rasanya semua rakyat malaysia menonton melawanan bola sepak antara pasukan malaysia dengan indonesia kan?? hey hey heyy.. Siapa tak tengok memang rugi okay.



Kita ni dari KLCC, bergegas pulang semata-mata mahu menonton bola. Tertiba kan minat bola. Hahhaha! Tak ada la minat bola sangat pon sebenarnya, yang nak tengok sangat-sangat sebab Malaysia main jewww. Saingan memang senget. Dua-dua pasukan bertungkus lumus nak jaringkan gol. Berdebar aii uolss ~ 




Rasanya banyak sangat peluang di hadapan pintu gol, tak masuk pulak. Yaaa Rabbii pakai jampi ke hape susah sangat nak masuk. Hehhehe! Jantung aku ni rasa bagai nak gugur tengok, dup dap dup dap dia punya debaran tu. Darah tinggi boleh naik. "ishhhh apa la lembap sangat ni.. tu susah sangat ke nak main susah sangat ke nak gol kan haisshh...... erk elehh malas betul ko kejar bola........  deyhhh tambii apa la kooo niii....... woii! berlakon je koo bukan kena pun choiiiii.......  Eyhhh emcem laa pemain tu...... (sempat lagi tuh) bla bla bla bla blaaaa" fuiyohhhhhhhhhhhh! orang yang cakap tu macam pandai je main bola kan. Hahahhaha! 


Cakap memang senang, try main tengok.
Muehehehhehe~ :P




Sambil-sambil tengok bola tu online dengan adik.
Rujuk pada gambarajah di bawah yer. huhu !

1.  Tuuu kalau tak gol tu, sape ada sebelah semua kena pukul. Haha!
2. Dari opis terus gi KLCC baju semua tak sempat tukar, terus ngadap bola. Nak mandi pun tak tenang je dalam bilik air dengar kat luar dorang jerit-jerit. :)
3. Eyh! tak feel ok tengok bola duduk. Aku akan berdiri depan TV mengharapkan gol. Pastu lompat-lompat. Hahhaa. Sebab tu aku tak suka tengok bola kat stadium atau kedai mamak. Memang tak boleh nak control. Kekekkekekekke!
4. Memang tengok bola jerit sesajorrr. Gol jerit, tak gol pun jerit ! heeee





Tahniah Skuad HARIMAU MUDA !!
Malaysia Boleh !
:D




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998