Thursday, November 17, 2011

Cerita raya haji yang dah basi. heee !

Assalamualaikum.


heylooo! Rasa lama tak update belog. Aii busy uolls, busy mengalahkan bos. Kursus sana sini, meeting program itu ini rasa nak pitam. Over sangat kan.. hik hik!

Cerita raya haji kita baru nak publish boleh? Rasanya aii orang yang paling lambat update kut. Tak ada cerita sangat pun sebenarnya, raya haji tak pergi mana-mana hanya lepak rumah mak (nenek). Sooo makan laa sampai munt0hh! Heeeeeeeeee! 

Menu raya adalah Nasi Minyak. Tahun ni buat julung-julung kalinya kita tak masak redang untuk raya ye. Hanya nasik minyak, ayam masak merah dan dalca only. Lagipun nanti bawak rumah mak (nenek), dah tentu sana ada rendang, nasik impit, kuah lodeh dan lain-lain.






Disebabkan raya haji lepak rumah je jadi semua gambar dengan rumah saja la ye. Bosan amek gambar dalam rumah pastu amek gambar dekat luar rumah pulak. Oh bosan! hahaha..


Baju mereka sedondon.



Baju kita sedondon.
Oh pakcik kita baru bertunang. "Selamat Bertunang la Acik ye"



Posing dengan baju-baju makk! heeeee..



Tak ramai raja rumah mak, masing-masing raya rumah belah mentua. Tinggal ini je laaa.. :)



Abah & Aik 



Nyanyah & Aik


Bosan bergambar dalam rumah, kita ke luar rumah pulekss.


Sorang bergambar dekat pokok, semua ikut.. hihihi!





Promote pokok mak yang subur dan cantik.
Biasa la kalau tak over tu memang tak sah. hahahhaa!



Last picture with justin bibir malaysia. Tengah tu. Kawan adik, walaupun sebaya tapi nampak comel je. hehehhe! Shawl tu dah senget sebab dah siap nak golek-golek kat atas, baby farhan datang pulekk. Peluk peluk kiss kiss farhan terus naik atas rehatkan perut yang sudah kenyang. heeeeeeeeeee!!  :)



Tu je cerita raya haji kita. Bosan kan. Memang pun sebab tu takyah cuti lama-lama. hehehhehe!
:D



1 comment:

ChiLaBaey's Spot said...

Walaupun dah basi, makanan tu nampak sedaaaaaaaappppppp......!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998