Friday, November 18, 2011

1st time jadi pengapit.. Auww!

Assalamualaikum.


Kenapa tajuk tu perlu ada auww?? Ish tak paham hakuu. Eyh sendiri yang taip kut. Hahahaha! Ok ok minggu lepas kita jadi pengapit. Perasaan? Nebesss uolls mengalahkan pengantin pulekss.. Kekekke! 


Yela ni first time kut jadi pengapit, memang taktau pape. Tapi kita rasa bukan susah sangat pun nak jadi pengapit ni. Selalu tengok masa kenduri tugas pengapit ni tolong kipas-kipas kan pengantin, lap peluh pengantin dan bagi bunga telur je kann.. Oh berehh ! 


Kain untuk pengapit, pengantin yang kasi. Terima kasihh banyak-banyakk. Kita cuma tempah sahaja. Jadi kita dengan Incik Tunang sedondon okay. Dah macam nak nikah pun hadooo kiteorang ni. Dah habis majlis "Yang.. kita gi tukar baju dulu la, dah macam lepas nikah dah. Maluuuu je.." muehehheehe! Segan nak pakai camni sebab lepas tu nak singgah shopping complex cari barang. Nanti ada pulak orang wish "Selamat Pengantin Baru" kat kiteorang pulak. heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!


Sebab ingat lagi tengah photoshoot masa tunang haritu pun orang dah wish selamat pengantin baru. Hahhaha. hampehh!

Kami yang semakin bulat. Biasa la orang senang hati. Hahhaha!
Ayat nak sedapkan hati sebenarnya. Hee!


Seorang lagi kawan dah kahwin. Weeeee~
Lepas ni takmo la jadi pengapit dah. Kita ni kan pemaluu.. Wekk!
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998