Monday, October 31, 2011

Semangat nak berkerja !!

Assalamualaikum.


Rinduuuuuuuuuuuuuuu nya kat workstation aiiii ni setelah seminggu ditinggalkan. Hek hek hek!! Hari ini bangun pagi dengan semangat nak pergi kerja tidak seperti selalu. Cuti lama sangat agaknya. Rindu kat ikan ikan comey atas meja ni. Alhamdulilah hidup lagi, ada 5 ekor kesemuanya. Heeee!!

Selalunya bila dah cuti lama mesti rasa malas nak pergi kerja betul tak? Selalunya la kan. Tapi hari ini semangat lain macam dan happy je nak kerja. Kalau hari-hari rasa macam ini kan best.. kan kan kan?


Selamat berkerja semua.. :)




























Doa mula kerja, sekadar ingin berkongsi.. ;)

"Ya Allah Ya Tuhanku, aku memohon kepada Mu akan kebaikan pada pekerjaan ini dan  apa-apa kebaikan yang ada padanya. Dan aku berlindung dengan Engkau dari keburukan pada pekerjaan  ini dan apa jua keburukan yang ada padanya." Amin.



4 comments:

Chekgu Azrine said...

haila.. akak takde semangat dik.. huhu..

datang2 sekolah dah mula ngan meeting.. pergghhh...dislike!!

Wawa_Nadwa said...

chekgu azrine :

meeting??
oh tak suka jgk.
menguap patplohpat kali dlm tu.
ghahhahaha!

Nelva Amelia said...

selamat bekerja, semoga kerjaannya lancar ^^

Wawa_Nadwa said...

Nelva Amelia :

thanks ~
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998