Thursday, October 27, 2011

Selamat Ber'konvokesyen' la yerr !!

Hari ini budak perasan kiut ni konvo. Pagi-pagi dah kepoh suruh kita bangun tolong mekap kan. Gambar ni gambar konvo dia masa diploma duluuuu.. hehhehe! Gambar terbaru kita akan update nanti okay.




Sebelum gerak ke perak kita sempat beli baju konvo dak ni. Ada ke takmo beli baju baru, nak pinjam baju kita je. Eeeiiii dah la baju kita hari-hari pakai pergi kerja, takkan baju tu dia nak pakai konvo. Ngekk tau budak ni. Jadi kita bawak dia beli baju dekat carefour wangsa maju. Sana kan banyakkkk sangat baju cantik-cantik dan yang paling penting murah.. heee!

Thanks adik amek kan gambar vontot kami.. cissssss!!


Ok aii nak bersiap dulu. Malas nak gi awal-awal bukan boleh masuk pun kann. Sempat ok update belog. Ingatkan nak sambung tidur, mama dah call suh datang sekarang. hahahhaha! 

Lenkali kalau nak bagi nama anak buh pangkal nama huruf A tau sebab macam kiteorang ni pangkal nama huruf S berjamannn nak tunggu. Masa sekolah dulu kita la orang orang akhir cikgu panggil nama, dalam senarai tuuu bawah sekali. hehhehe! 

Ni nama nyanyah ni tengahari kang baru giliran dia kut. Bosan la mama dalam tu duk tunggu. Tapi takpe Tok dengan Mak Ngah ada teman. :)

:)



2 comments:

Chekgu Azrine said...

congrats to ur sis ye wawa.. best sangat convo.. i likeeee it!!

Wawa Tasliman said...

hi wawa.. anyway kita pun wawa gak.. :) send my regards, cograts to your sista!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998