Tuesday, October 25, 2011

Ke perak la kita !!

Aii cuti uolls. Sampai hari jumaat ok. Kalah orang nak raya depavali tau. Kata 1 Malaysia jadi orang raya, kita pun raya jugak lerr. Ammaaa.... Hehehe!


Bukan apa adik kita nak konvo jadi berkampung la kita kat perak sana sampai hari khamis. Alang-alang tu bercuti la sekali. Jauh nooo nak konvo nya, buat je la dekat uitm shah alam tu senang dan dekat. Jimatt! heee. Sooo hari ini gerak pi perak. 


Doakan kami sekeluarga selamat pergi dan selamat pulang ye. Yang berkerja tu selamat bekerja la ye, jangan nak online sajorrrr !! hihihihii.. :)

Pesanan untuk tunang tersayang : Jangan nakal2. ai love yu !  heee. 


3 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

I love u too... Opppsss silap oranglah... Hehehehehe... :)

Chekgu Azrine said...

i luv u 234.. hehehe *tumpang sakat*

Wawa_Nadwa said...

hahhaa..
amboi org lain jwb pulekss..
hehehhe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998