Friday, October 14, 2011

Job Vacancy: Work With Us Guys!!!!


Copy paste dari belog adik
Jika ada sebarang pertanyaan sila hubungi talian seperti di bawah okay! :)



Hye Guys...
Today I have something interesting to offer..
Guess What???

I know there is a lot of people out there still looking for the job..
Ok.. Meh follow sini..
Ini Company tempat aku bekerja called "MOTIONWORKS"
Motionworks is a digital idea house offers business solutions through innovative ideas to the local and global market. Dalam erti kata lain, web developer company. Alaaaa... yang buat website tu..

Company aku ni dah semakin sukses gitu, so kita nak expand business and need to hire more staff.
For those who have qualifications and experiences as what we are looking for..
Check this Out..






Positions Required:

1) Business Analyst
2) UX Specialist
3) Web Programmer x2
4) Front End Developer x2
5) Content / Copy Writer
6) Web Designer
7) Project Manager
8) Senior Sales Consultant
9) Hardware /  Network Engineer
10) Product Manager
11) Web Analytics Specialist
12) Social Media Manager
13) Social Media Executive
14) Support Engineer
15) Accountant
16) Operation Manager
17) Channel Manager
18) Mobile App Developer

Huhhhh.. banyak kan.. berpeluh peluh type nih..
Sorry guys tak dapat explain detail all the Job Requirement and Job Responsibilities..

Terlampau banyak.. So kalau interested u can call me directly or kindly drop me your resume and CV by email below.. Do not hesitate to contact me..


Syaidatie Nurdilla Kamaru zaman (Dilla)
Workforce Support Coordinator
Suite No 29-6, 6th Floor
The Boulevard, Mid Valley City
Lingkaran Syed Putra
59200 Kuala Lumpur


T: 03 - 2282 5060
F: 03 - 2284 5060
E: dilla@motionworks.com.my


P/S: Kalau nak hantar CV through email.. Make sure Title email should be " APPLICATION FOR ........" (Letak post ape yee) Bagi memudahkan kerja mencari email dan supaya tak terlepas pandang.. If nak recommend someone pon boleh.. Make sure he/she has a good qualifications.You will be rewarded!! 

         


Application Deadline: November 2011


http://motionworks.com.my/





Berminat?? Masih mencari kerja?? Apa tunggu lagi hantar resume anda sekarang!! :)



1 comment:

lily lotus said...

woww! banyaknya kosong, all the best untuk mereka yg cuba :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998