Thursday, October 20, 2011

Family Day 2011

Serius kelakar! Bila tengok gambar-gambar kita main tarik tali masa hari keluarga minggu lepas, rasa kelakar sangat-sangat. Muka tu! Muka semangat sangat tarik tali dengan harapan menang. Hehehehhe! Walaupon badan tak berapa nak sasa tapi menang juga okay dapat no 3 ye. Ok la dari tak menang kannnn.. hik hik!

Nah la tengok gambar yer. Jangan gelak tau. Senyum takpe... heeee!! ;)


Tadah tangan tetap tadah. Senyum tetap senyum.
Baru amek sarapan. Air teh tarik setia di tangan. hik!























Menanti game bermula. Kita memang tak plan langsung nak main tarik tali tu, dorang main bubuh je nama. Memandangkan game pun tak banyak untuk kita jadi joinn jeee laaaa.. ;)


Yang pakai baju jingga tu semua adalah AJK. AJK lagi ramai daripada peserta. Camne tuh?? hehe. Kita saja pakai warna jingga juga sebab takde la nampak beza sangat kann. :)


Adik Zizi bersama Kak Wawa. Ok nmpk macam sandar tapi tak kena pun tauuu.. heee!!


Ok posing dulu sebelum mula.. ;)


Kak Awin pandang apa tuh?


Peace yooo!!


Apa-apa pon eksyen je duluuu.. :)



 Muka budak yang sangat semangat kan?? Kembang-kembang hidung. hehehehe!



Menitik air mata tengok gambar ni. Semangat giler. aduhh! Kekekkeke!
Orang komen kat fesbuk katanya hilang ayu aaii main tarik tali ni. Okk kalau nak ayu ayu pergi kelas makeover ke fashion show ke kannn. Kat sini takde makna nya nak control ayu bagaii. hihihi!!



























Tengok si suhaimi tuuu.. Dia la nak dajal kan kita. Dekat nooooooo amek gambar. Kalau boleh depan-depan muka ni dia nak amek. Lepas je selesai tarik ni satu padang aku kejar, kuwang hajorr tauuu.. hahahha!


Walaupon kita tak berapa kreatif macam mama tapi masuk juga pertandingan gubahan kain batik. Mengiggil tangan ni buat ok. hahahhaa! Menang?? Memang taklah. Tak penah-penah masuk pertandingan gubahan tertiba masuk pulak kan. Kira first timeee la nii. heeee!!  
























Kak Pah dan anak perempuan nya beri sokongan, bagi idea kepada kita. Tension je bila apa yang kita buat tak menjadi. Uwaaaaghh!!




































Taraaaaaaaaa!!
Ingatkan nak buat kipas. Dah ramai pulak buat kipas, jadi kita buat handbag je. :)



























Tapii tak menang. Hahhaha! Yela ramai lagi kut lagi cantik dan kreatif dari kita. Nampak gaya nya kita tak boleh ikut jejak mama lerrr, tangan kerass.. Heeeeeeeeeeee!!


Berakhirlah sudah entry kita untuk hari ini. Kain batik ni boleh bawa balik dan boleh buat kain basahan. Boleh juga guna untuk berpantang nanti. ihihihihihiihih!


Penangan main tarik tali kita dapat MC 2 hari. Memang terbaik! 
Sayang doktor tu lebih. hehehhehe!!


Kredit picture to Encik Rashdan & Kak Shima.. ;)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998