Wednesday, September 7, 2011

(review filem) Final Destination 5

Assalamualaikum.


Dah tengok filem ni?? Aii dah tengok sebelum raya hari tuh bersama bff dan Incek Tunang. Bagi peminat setia filem ini rasanya dah tau betapa ngeri jalan ceritanya. Yang mana lemah semangat macam aku ni baik jangan pergi tengok membazir saja. Aku tak berapa minat sebenarnya tapi disebabkan ikut orang jadi layannnn je laa.. hik hik!


Dah habis tengok, dorang tanya "yang mana paling ngerii ekk??" Aku terdiam hurrrmmmm haaaaaa errmmmm tak boleh jawab. Sebab??? Masa scene yang dah agak-agak nak ngeri tu terus tutup mata. Soooooooooooo aku taktau la yang mane mengerikan. hahahhaha! Rugi okay bayar tiket tapi tak tengok. Habis nak buat camne, aku memang takleh tengok benda-benda camni. Mau tertiba rasa nak pitam. Heee!!

Antara scene ngeri yang aku ingat, mamat gatal yang cucuk-cucuk jarum kat badan tuh. Yang budak perempuan jatuh buat gimnastik tuu dan yang buat laser mata. Rasanya final destination 3 ke 4 yang tengok lumba kereta tuh. Haaaa yang tu lagi ngerriii.. Aduii~

Tapi apa yang paling best filem ini, hero dia hemcem. Seronok je nak tengok sampai habis. hahahha!


kalau berani pergi la tengokk!




3 comments:

mEiZ SHA said...

nak tgkkkkkkkk tp takot..:)

atty's said...

kty pun dah tgk..
tp paling suka masa FD YG ke 4..

kathy jem said...

Dah tengok besttttt!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998