Saturday, September 3, 2011

Rasa dapat ikan apa??

Ni parit kat depan rumah tok.
Lepas pi beraya boleh luangkan masa memancing.
Rasa-rasanya ikan apa yang akan dapat itu??
hehehheheh!!
Dengan titi yang usang itu jangan la kooo gerak banyak. Kalau jatuh sia-sia je. Ikan tak dapat, pacat yang dapatt.. Eeiiuuwww~
Senyum sahaja yang mampu. Sekoq ikan pun tak dapat. Tidur lagi baik.. ZZzzzz~ hahhaha.
Ini entry malas namanya. Maklum la dah lama tak update. Tengok nuffnang pun alahaii sedehhhh~ hek hek hekk!


1 comment:

dya said...

mcm best je mancing..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998