Wednesday, September 28, 2011

Moo Cow Frozen Yogurt

Cadangnya mahu ke Ikea nak makan meatball tapi sudah kekenyangan sebab baru balik rumah terbuka. Jadi kita ke Wangsa Walk kononnya mahu menonton wayang filem 'Bini-bini ku Gangster'. Hampeh! Tiket habis.

Sempat pose kat parking. Ada aku kesah. Pose kat mana pun takpe. hik hik! Kemain susah nak dapat parking terpaksa tunggu orang nak keluar. Kereta yang nak keluar tu punyaaaaaaa la lembap dah tau kita nak masuk cepat la sikit kann. Saja buat aiii marah tauu. Cair mekap. heeEe!

Tiket tak ada soooo kita nak cuba Moo Cow Frozen Yogurt. :)


Taraaaaaa!!
Flavor dates, topping almond + oreo = RM 12.90 


Kat Moo Cow kita tak boleh amek sendiri macam Tutti Frutti. Kat tutti frutti yogurt dan topping kita boleh amek sendiri dan timbang beratnya terus bayar. Moo Cow kooo kena cakap nak apa, nak perisa apa, nak topping apa. Satu topping dia charge RM1 dan 1 cup frozen yogurt RM10.90. Soo aku takde buh banyak-banyak sebab kita nak makan fro yoo bukan topping kan, mahal sebenarnya. Hehehe !


Bergambar bersama Mamalia, nama cow ni memang Mamalia tau bukan aku saja-saja bubuh. hehe! Kat KL kan susah nak dapat tengok cow. Hehehe!


It's sooooooooooooo good !


M a a f  !
Aii lebih suka yang kat Tutti Frutti. hik hik!


:)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998