Monday, September 12, 2011

Ceritera 4 Syawal

Assalamualaikum.

heeeyaaaaikk! (mengeliat) Bosann nyer nak update pasal raya. Bila nak habis ni. Hehehe. Nampak! yang nak update ni pun bosan apantah lagi yang nak baca kan. Takpe takpe sikit je lagi. Sampai raya ke lima je kita beraya pastu dah mula kerja memang tak beraya dah. hehehehehhe!

Raya ke empat kita beraya dirumah makngah sahaja. Ada kenduri tahlil dan selesai majlis kita bersiap untuk pulang ke KL dengan harapan tak jammed!  :)



Tengok gambar je okay. Tak ada apa nak cerita.
Semenjak dak ni dah masuk U, senyap je fb dia. Heee!!


Cucu perempuan Tok yang manis-manis. :)


Effa, anak saudara kita . 


Comot !


Comel !!!


Tukar baju sudah.
Kata nak gerak lepas solat jumaat tapi biasa la melayu ni kann. hehehhehe!


Posing lagi. Nak gerak dah sempat posing padahal abah dah jeling je. hahhahaha! Cepat-cepat masuk kereta sebelum kena marehhhh. Hik hik! Abah seorang yang punctual tapi anak-anak semua kemain lembab.Kalau kata nak keluar kol 2 kena cakap sejam lebih awal. hhaha!


Gambar terakhir sebelum gerak.


Konon balik hari jumaat nak lari daripada jammed. Huh kemsalam saje lah. Lenguh kaki aii ni tau. Mengantuk jangan cakap la. Sekali bila dah tak jammed, apa lagi pecut la. Abah sound suruh slow pun relakss je. Ajak benti kencing pun takmo, maleh! nak kencing satu hal, nak cari parking ya rabbii bergesel kereta sebelah.  Hehehehehhehe!

Alhamdulilah, sampai rumah dengan selamat jam 8 lebih. Walaupon auto rasa nak suruh orang urutkan kakii. Heeeeeeeeeeeeeeeee!! ;D




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998