Tuesday, August 2, 2011

(review filem) Flat 3A

Wokey wokey nak story morry pasal filem Flat 3A. Bak kata adik aku "Actually aku sesajer jee gatai nak tengok cite ni.." Haa gitu. Memang sesajer dan tak plan pun. Lepas makan kat Tutti Frutti jalan-jalan dalam Wangsa Walk kunun nak menyumbangkan beberapa lagu disana tapi harga?? tak berbaloii. Mahal bebenor. Jadi terus beratur beli tiket tengok 'Flat 3A' tanpa berpikir panjang. Bowley?? :)

Sebelum aii nak komen lanjut mengenai Filem Flat 3A ni tempek muka tuan belog dulu bersama adik yang kunun comey. wek! hihihihiii !
Nak kata seram tu.. Hurmmmm seram la juga kadang-kadang. Terkejut tu toksah cakap la. Sampai terkeluar suara ayu kuu jerit.. Hihihi! Hantu pun seram main panjat-panjat dinding rumah. :P

Tapi yang tak dapat terima dek akal. Boleh ko tinggal kat flat camni?? Oh hoiii kalau aku walaupon murah idak la teman nak duduk sini. Seramm. Hahahahha! Tengok luar sahaja dah menyeramkan, belum masuk dalam lagi. Tapi tu la kata cerita hantu kan jadi pilihan flat ini adalah sangat tepat. (Tertiba teringat flat lama yang aku tinggal dulu. hehe)

Duluu penah tinggal di flat juga. Tidak dinafikan kadang-kadang lampu kat tangga tu takde, soo gelap sesajor. Rumah plak dulu atasssss sekali. Jadi kalau malam tu kooo akan naik tangga berlari macam kena kejar hantu takutt punya pasal. hahahhah!!

Eyh! tertukar topik pulakss.. hehehe!!Ok sambung komen. Pastu kannnnn boleh pulak koooo tak perasan yang budak tuh hantu. Eeeeiiii ngek tauu! Saja nak dijadikan cerita la tuh. Ok dimaapkan.. hiks!

Cerita hantu kalau tak duduk dalam gelap bukan cerita seram la namanya. Yelakan kalau terang benderang hantu takmo keluar plak kannnn.. Heeeeeeeeeee!!
Ustaz dalam filem ni aku rasa tak berapa sesuai. Kelakoo juga sebenarnya. Tak tahu nak cakap camne. Tengok la sendiri.. kekekkekeke!Secara keseluruhan, filem ini OK laaaaaaa.. Pendek je kan. haha

Oh lihat trailer filem Flat3A ni yer. Bukan filem lucah tau tertiba nampak orang atas katil tuh. hahahahah! Eyh poseeeee la.. >_<



Nak kasi bintang saja dari 5 !




4 comments:

Perempuan Maniss said...

haiii cik wawa.. salam kenal...
sy pon bru pas tgk cte neh.. btl3, ckp awk tuh.. setuju .. he3~

Chekgu Azrine said...

TINGIN GAK NAK NENGOK NIH.. HEHEHE

Wawa_Nadwa said...

Perempuan Maniss :

setuju apa awak..
hehehe!

Wawa_Nadwa said...

Chekgu Azrine :

gi la tgk chekguuuuuu!
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998