Tuesday, August 23, 2011

Penyakit LIKE status FB

Tak paham kenapa sesetengah orang ini suka sangat LIKE status yg tak sepatutnya LIKE.



Korang paham ke tak apa status yang korang LIKE itu??



Kadang kita tengok status mengaibkan kemain ramai yang mengLIKE. Bangga sangat la orang LIKE komen kooo kan. Tak paham h0keh ~



Ye ye LIKE tu hak individu. Kita pun kadang suka tekan button LIKE tapi kerana status nya bukan kerana hobi. Saja nak lepas geram je nii. hahaha!
Okay selamat mengLIKE yer!

"Apa guna kita mencaci maki org sedangkan kita sendiri tak dapat apa. kepuasan? Lebih baik berzikir dan ubah perangai sendiri. Perbaiki mana yang tak ok. Jangan menuding jari pada orang. Jangan melihat keburukan orang. Jangan jatuhkan air muka sendiri kelak." :)


2 comments:

syaidatie nurdilla said...

macam ku kenal entry ni untuk siapa.. hakhakhak... biar orang yang suka like tu baca.. kejadah like like ntah..

Wawa_Nadwa said...

syaidatie nyrdilla kamaruzaman :

ntah!
pelikssss!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998