Friday, August 12, 2011

Hijau itu Green

Nampak tak tajuk macam hampeh?
Itu maknanya saya kekeringan idea. Ggrrrrrr!

Baju hijau ini beli secara online.

Biasa la kes malas nak pergi membeli belah jadi order saja dan bank in duit. Buat masa ni baju yang order secara online semua sangat memuaskan hati. :)

Tapi bukan setakat beli baju. Nak makan cup cake pun beli secara online. Hebat tak hebat teknologi sekarang?? hihihi ~


Oh! dapat bonus, alhamdulilah. Terima kasih PM! Bila nak dapat ni, baju raya tak amek lagi. Ntah siap, ntah tak. wuwuwuwuuwuw! T_T





1 comment:

Dinda Iva said...

salam darling....hijau sungguh ni..hehehe....selamat berpuasa dan selamat berbuka...baju iva dah nak siap dah...laju benau tukang jahit nieh..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998